Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται την άλλη βδομάδα παρουσίαση για το Destiny 2: The Final Shape expansion

*
H Bungie θα διοργανώσει την επόμενη εβδομάδα ένα online showcase για το Destiny 2: The Final Shape expansion. Το show θα εστιάσει στο expansion του τίτλου που έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει και είναι προγραμματισμένο για τις 9 Απριλίου στις 19.30 ώρα Ελλάδος και με διάρκεια μισής ώρας. Μετά το τέλος του event θα δούμε και για πρώτη φορά το Into the Light launch trailer.

Η Bungie ανακοίνωσε την καθυστέρηση κυκλοφορίας του The Final Shape τον Νοέμβριο και ενώ αναμενόταν στις 27 Φεβρουαρίου 2024, το πακέτο επέκτασης του γνωστού live action game πάει για τις 4 Ιουνίου 2024.


Μέσα σε όλα, η Bungie φαίνεται να είναι σε καθεστώς αμφισβήτησης από τους επικεφαλής του PlayStation και μάλιστα ακούγεται πως αν δεν πετύχει συγκεκριμένους στόχους, θα δούμε αλλαγές ακόμη και στο διοικητικό της συμβούλιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*