Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H No Code Studio και η Annapurna Interactive ετοιμάζουν το Silent Hill: Townfall (trailer)

*
Κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission livestream ανακοινώθηκε ένα νέο project, το Silent Hill: Townfall. Οι πληροφορίες για το παιχνίδι είναι ελάχιστες, πέρα από ένα μυστηριώδες trailer, όπου ένας άνδρας μιλάει μέσω ενός walkie-talkie.

"Why are you here?" he asks. "Here to be punished... That's good I like it. I think we've done something so awful that we are stuck here in this place being judged by these... people", είναι τα λόγια του.


To trailer ολοκληρώνεται με τα πλάνα ενός άνδρα που φοράει γυαλιά, πριν περάσει στο λογότυπο του παιχνιδιού.

Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Townfall είναι η No Code που εδρεύει στη Γλασκώβη, γνωστή από την ανάπτυξη των Stories Untold και Observation. Τις διαδικασίες έκδοσης θα αναλάβει η Annapurna Interactive. Ο Jon McKellan, creative director της No Code δήλωσε ότι το Townfall "σέβεται τις ρίζες του, όμως κάνει και κάτι διαφορετικό". Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο αναμένονται μέσα στο επόμενο έτος.



H βραδιά της Konami για το Silent Hill είχε αρκετές ανακοινώσεις. Πέραν του Silent Hill 2 Remake που έρχεται σε PC και PS5 από την Bloober Team, εντύπωση έκανε το Silent Hill f που έρχεται από την Neoboards Entertainment, εταιρεία που έγινε ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια για το Resident Evil Resistance, αλλά και το επερχόμενο Resident Evil: Re:Verse. Η Konami ανακοίνωσε ακόμη το Silent Hill: Ascension, που είναι μια νέα interactive streaming εμπειρία και στην οποία η κοινότητα θα διαμορφώνει το σενάριο. Τέλος, είχαμε ανακοίνωση και για μια νέα ταινία Silent Hill, η οποία θα έχει τίτλο Return to Silent Hill και ετοιμάζεται για το 2023 από τον σκηνοθέτη Christophe Gans. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*