Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Silent Hill: Ascension είναι μια νεά διαδραστική εμπειρία (trailer)

Η Konami ανακοίνωσε τη σειρά interactive streaming, Silent Hill: Ascension. Αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission live stream και περιγράφεται ως μια διαδραστική εμπειρία όπου ολόκληρη η κοινότητα διαμορφώνει το σενάριο του. Ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές και το Silent Hill: Ascension φαίνεται ότι θα επιτρέπει σε ομάδες τηλεθεατών να συνεργάζονται για να αποφασίζουν το πως θα συνεχιστεί η ιστορία. Το project θα λανσαριστεί τον Ιούλιο του 2023 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό teaser video. 

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;




H βραδιά της Konami για το Silent Hill είχε αρκετές ανακοινώσεις. Πέραν του Silent Hill 2 Remake που έρχεται σε PC και PS5 από την Bloober Team, είχαμε ακόμη το Silent Hill: Townfall που είναι ένα νέο «παράξενο» project της Annapurna Interactive και της No Code Studio. Εντύπωση έκανε το Silent Hill f που έρχεται από την Neoboards Entertainment, εταιρεία που έγινε ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια για το Resident Evil Resistance, αλλά και το επερχόμενο Resident Evil: Re:Verse. Τέλος, είχαμε ανακοίνωση και για μια νέα ταινία Silent Hill, η οποία θα έχει τίτλο Return to Silent Hill και ετοιμάζεται για το 2023 από τον σκηνοθέτη Christophe Gans. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*