Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Silent Hill f θα μεταφέρει τη σειρά στην Ιαπωνία (trailer)

H Konami ανακοίνωσε το Silent Hill f, μια νέα προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών τρόμου. Ο τίτλος αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του Silent Hill Transmission live stream. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Neoboards Entertainment που εδρεύει στην Ταϊβάν μαι είναι ευρύτερα γνωστή από το Resident Evil Resistance, το asymmetrical-multiplayer survival game που λανσαρίστηκε το 2020, αλλά και το επερχόμενο Resident Evil: Re:Verse.

Σύμφωνα με το teaser trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, το Silent Hill f θα μεταφέρει τη σειρά στην Ιαπωνία. Στην ομάδα ανάπτυξης μετέχουν ο σεναριογράφος Ryukishi07, ο ανώνυμος δημιουργός της σειράς visual novel When They Cry, o "kera" ένας character και creature designer και ο παραγωγός Motoi Okamoto, πρώην στέλεχος της Nintendo.




H βραδιά της Konami για το Silent Hill είχε αρκετές ανακοινώσεις. Πέραν του Silent Hill 2 Remake που έρχεται σε PC και PS5 από την Bloober Team, είχαμε ακόμη το Silent Hill: Townfall που είναι ένα νέο «παράξενο» project της Annapurna Interactive και της No Code Studio. Η Konami ανακοίνωσε ακόμη το Silent Hill: Ascension, που είναι μια νέα interactive streaming εμπειρία και στην οποία η κοινότητα θα διαμορφώνει το σενάριο. Τέλος, είχαμε ανακοίνωση και για μια νέα ταινία Silent Hill, η οποία θα έχει τίτλο Return to Silent Hill και ετοιμάζεται για το 2023 από τον σκηνοθέτη Christophe Gans. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*