Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Guerilla Games απολύει το 10% του προσωπικού της

*
Δεν σταματούν τα άσχημα νέα για τη βιομηχανία του gaming και μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του PlayStation για απολύσεις, έρχεται περαιτέρω πληροφόρηση για την Guerilla Games. Η ολλανδική ομάδα του Horizon ανακοίνωσε πως 40 υπάλληλοί της θα δουν την πόρτα της εξόδου σε ένα πλάνο αναδιοργάνωσης και μείωσης λειτουργικού κόστους. Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει το 10% του εργατικού της δυναμικού στην Ολλανδία.

Η Guerilla Games εξαγοράστηκε από τη Sony το 2005 και έγινε γνωστή για τη δουλειά της στις σειρές Horizon και Killzone. Το πιο πρόσφατο game της, το Horizon Forbidden West, κυκλοφόρησε για PS4 και PS5 τον Φεβρουάριο του 2022 και πούλησε περί τα 8,5 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι και τον περσινό Απρίλιο, ενώ ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και για το PC.


Η Guerilla εργαζόταν αυτήν την περίοδο σε ένα online project στον κόσμο του Horizon και ετοίμαζε και νέες solo περιπέτειες για την Aloy. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*