Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ακύρωσε τελικά το πιο ακριβό της videogame

*
Οι αποφάσεις ακύρωσης παιχνιδιών δεν είναι εύκολες και η SEGA φαίνεται πως έβγαλε από το πλάνο την πιο ακριβή της παραγωγή μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με νέα αναφορά, το Hyenas ήταν το project της ιαπωνικής εταιρείας με τη μεγαλύτερη επένδυση μέχρι σήμερα, ξεπερνώντας ακόμη και το Shenmue της AM2, το οποίο κόστισε περί τα 70 εκατομμύρια δολάρια. Το Hyenas ανακοινώθηκε τον περσινό Ιούνιο και αναπτυσσόταν από την Creative Assembly, με την υπόσχεση δημιουργίας ενός sci-fi space piracy FPS. Στις 28 Σεπτεμβρίου -μόλις 17 ημέρες μετά την πιο πρόσφατη beta- η SEGA ανακοίνωσε την ακύρωση του project και σύμφωνα με τους developers του αυτό ήταν το πιο ακριβό game που είχε φτιάξει ποτέ. Όπως τονίζει YouTuber με γνώση του θέματος, η απόφαση της ακύρωσης πάρθηκε λόγω της έλλειψης κατεύθυνσης και της αλλαγής μηχανής που έγινε στη μέση της παραγωγής και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*