Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τηλεοπτική σειρά Fallout διπλασίασε σχεδόν τους παίκτες του franchise στο Steam

*
Φαίνεται πως η τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon Prime βοήθησε αρκετά τον τίτλο να ανέβει στο Steam, αφού αρκετοί παίκτες ήθελαν να το γνωρίσουν καλύτερα. Όπως φαίνεται, από την πρεμιέρα της γνωστής σειράς, ο αριθμός των παικτών ακόμη και σε παλαιότερα games όπως το Fallout 4 (που μετρούν σχεδόν μια δεκαετία στην αγορά) ανέβηκε κατακόρυφα, φέρνοντάς τα ακόμη και στο Top 20 των τίτλων του Steam. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το Fallout 4 ήταν από τα πιο δημοφιλή games στην πλατφόρμα.



Άνοδο είχαμε και για τα Fallout 76 και Fallout New Vegas. Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα το Fallout 4 είχε περίπου 25 χιλιάδες παίκτες στο peak του, το Fallout 76 13 χιλιάδες και το Fallout New Vegas 7 χιλιάδες. Οι αριθμοί και για τα τρία games έχουν διπλασιαστεί έως και τετραπλασιαστεί πλέον!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*