Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Την Τρίτη ανακοινώνεται η συνεργασία 2K και FIFA με το FIFA 2K FC (διαψεύστηκε)

*
Update 02/04/2024 21:03: O insider αποφάσισε να παίξει με τη φήμη του και να δράσει στο πλαίσιο των Πρωταπριλιάτικων αστείων, παραδεχόμενος πριν από λίγο ότι η ανάρτηση που έκανε για τη συνεργασία ανάμεσα σε FIFA και 2Κ είναι ένα ψέμα στο πλαίσιο των ημερών. Άρα θα αμφιβάλουμε από εδώ και πέρα αν θα πρέπει να τον υπολογίζουμε στα σοβαρά μετά από αυτή την ανάρτησή του. Σημειώνεται κιόλας ότι το αρχικό tweet είχε ημερομηνία 31 Μαρτίου 2024.

Η επιστροφή της FIFA στα ποδοσφαιρικά games έρχεται και όπως φαινόταν, η ανακοίνωση με την 2K Sports είναι γεγονός για το FIFA 2K FC. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αναφέρει γνωστός insider που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος αναφέροντας πληροφορίες για τα Marvel 1943, Marvel Rivals και Sonic X Shadow πριν αυτά ανακοινωθούν.

Ο “Kurakasis” του Twitter/X σημείωσε σε απάντηση χρήστη πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα επισημοποιηθεί την Τρίτη και το επίσημο όνομα του παιχνιδιού θα είναι FIFA 2K FC. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη επίσημη τοποθέτηση για το ζήτημα, αλλά και καμία αντίδραση από καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.


Μένει να δούμε αν και πότε θα έχουμε εξελίξεις. Υπενθυμίζεται πως η EA διέκοψε τη συνεργασία της με την FIFA μετά από αρκετά χρόνια και μετά από διαφωνία στο θέμα διαχείρισης των δικαιωμάτων, αλλά και των οικονομικών απαιτήσεων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Έκτοτε, η σειρά FIFA μετονομάστηκε σε EA Sports FC και από πέρσι έχουμε και την πρώτη της κυκλοφορία, το EA Sports FC 24.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*