Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κύμα απολύσεων για την Visual Concepts των WWE 2K, NBA 2K και LEGO 2K Drive

*
Νέο κύμα απολύσεων για την αγορά του gaming και αυτή τη φορά αφορούν την Visual Concepts, το studio πίσω από τις σειρές WWE 2K, NBA 2K και LEGO 2K Drive. Σύμφωνα με αναρτήσεις εργαζομένων στα social media και κυρίως στο LinkedIn, η 2K προχώρησε σε μειώσεις προσωπικού στα γραφεία του Austin στο Texas. O executive producer Joseph Cowan δήλωσε πως «δυστυχώς εγώ και άλλα ταλαντούχα άτομα απολυθήκαμε σήμερα από την Visual Concepts Austion». Οι απολύσεις προς το παρόν καταγράφονται στους τομείς παραγωγής, σχεδιασμού και QA. Η Visual Concepts έχει γραφεία σε διάφορες περιοχές του πλανήτη όπως η Κορέα και η Βουδαπέστη, ενώ άνοιξε γραφεία πιο πρόσφατα στο Los Angeles, το Novato και την Νότια Καλιφόρνια. Ιδρύθηκε το 1988 και έχει συνδέσει το όνομά της με δημοφιλή franchises της 2K. Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της είναι τα WWE 2K23 (Μάρτιος 2023) και LEGO 2K Drive (Μάιος 2023).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*