Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Leaker: Δεν γίνεται συνολικά multiplatform και δεν φεύγει από την αγορά του gaming η Microsoft

*
Η παράνοια των τελευταίων ημερών με την εξέλιξη της Microsoft και το μέλλον του Xbox στο gaming συνεχίζεται, με έναν ακόμη leaker να τοποθετείται στο ζήτημα. Μετά λοιπόν την έντονη φημολογία ότι η αμερικανική εταιρεία θα φέρει τα γνωστά franchises της (όπως Halo, Gears of War, Starfield, Sea of Thieves) σε αντίπαλα στρατόπεδα όπως το PS5, ο γνωστός leaker Nate the Hate φαίνεται να διαψεύδει τα πάντα.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «αν και άκουσα κάτι παρόμοιο, όλα είναι ακόμη φήμες. Δεν ήθελα να πω κάτι μέχρι να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα και αυτό σημαίνει πως όλα είναι ανοιχτά σε αλλαγές. Η Microsoft θα φέρει επιλεγμένα games της σε άλλες πλατφόρμες και αυτό το πιστεύω. Κάποιοι αναφέρουν πως ΟΛΑ τα games θα γίνουν multiplatform, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Ούτε η Microsoft βγαίνει από την αγορά του hardware. H κίνηση προς το multiplatform είναι μια μικρή αλλαγή στρατηγικής. Η Microsoft θα κρατήσει τα δυνατά της χαρτιά αποκλειστικά».


Όπως είπε πάντως και ο Phil Spencer, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα. Οπότε, υπομονή… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*