Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του God of War θεωρεί ότι ο Kratos έχει πάρει λάθος κατεύθυνση (video)

*
Ο δημιουργός της σειράς God of War θεωρεί πως τα πράγματα στη σειρά και τον Kratos δεν πάνε προς την σωστή κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, ο David Jaffe ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube ένα video, όπου και εξηγεί πως διαφωνεί με την κατεύθυνση που έχει δώσει η Sony Santa Monica και το PlayStation στο franchise.

Όπως εξηγεί, αρχικά το game είχε μια λογική hack and slash με έντονα στοιχεία βίας. Το 2018 η Sony αποφάσισε να κάνει ένα “soft reboot” στο παιχνίδι με τον ήρωα να έρχεται πλέον πιο ώριμος και πιο «ανθρώπινος», εμφανώς και με επιρροές από τους ίδιους τους developers που πλέον έχουν γίνει γονείς.


Ο Jaffe θεωρεί ότι αυτή η στροφή είναι μακριά πλέον από το αρχικό πλάνο της σειράς και την αίσθηση που έπρεπε να αφήνει ο ήρωας. Παρόλα αυτά, τόσο το God of War, όσο και το God of War Ragnarok συγκέντρωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους κριτικούς, αλλά και πολύ θετικά σχόλια από τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*