Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Yuji Naka επέστρεψε στο X κατηγορώντας τον παραγωγό του Dragon Quest για ψέματα στο δικαστήριο!

*
Ο Yuji Naka επέστρεψε μετά από 16 μήνες στα social media, κατηγορώντας τον παραγωγό του Dragon Quest, Yu Miyake, για ψέματα στο δικαστήριό του! Ο συνδημιουργός του Sonic the Hedgehog καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση με τετραετή αναστολή και πρόστιμο ύψους 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων αφού αποδείχτηκε ένοχος σε υπόθεση αγοράς μετοχών μετά από εσωτερική πληροφόρηση που είχε όσο εργαζόταν στην Square Enix.

O Naka παρέμεινε σιωπηλός στα social media από τον Νοέμβριο του 2022, λίγο πριν την τελική απόφαση του δικαστηρίου και πριν από μερικές ημέρες πήρε θέση για τα όσα έγιναν. Ανέφερε πως ο Miyake είπε ψέματα και μάλιστα αφορμή για την τοποθέτησή του ήταν η τοποθέτησή του από την Square Enix σε σημαντική θέση (o Miyake ήταν και executive officer για το Balan Wonderworld). O Naka ανέφερε πως ο Miyake είπε ψέματα στο δικαστήριο για τις κατηγορίες που του είχαν προσαφθεί.




O Miyake μπήκε στη Square Enix το 1992 και επέβλεπε για πολλά χρόνια τη γνωστή σειρά RPG Dragon Quest και μετά τις πρόσφατες αλλαγές θα είναι επικεφαλής του τομέα mobile games. Μετά τη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2022, ο Naka αποκάλυψε ότι η Aiming εργαζόταν σε ένα νέο Dragon Quest mobile game με το όνομα Dragon Quest Tact, ενώ τον Δεκέμβριο του 2022 (στη δεύτερη σύλληψή του) φάνηκε πως έκανε αγοραπωλησίες μετοχών όταν έμαθε ότι η Square Enix ετοίμαζε το Final Fantasy VII: The First Soldier με την εταιρεία ATeam Entertainment. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*