Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation: Φήμη πως ετοιμάζει νέο studio με πρώην στελέχη της Deviation Games

*
Η Sony και το PlayStation φαίνεται πως ετοιμάζουν ένα νέο εσωτερικό studio με στελέχη που εργάστηκαν στην Deviation Games. Η πληροφορία αυτή άρχισε να εμφανίζεται μετά από σχετική ανάρτηση του χρήστη Zuby_Tech στο Twitter/X, όπου και ο ίδιος φαίνεται να εντόπισε πολλαπλές αλλαγές σε περιγραφές εργασιών πρώην εργαζομένων της Deviation Games.



Ο Fred Thompson φαίνεται να δουλεύει στο σχεδιασμό ενός νέου project, ενώ ο game designer JCBackfire αποκάλυψε πως εργάζεται για ένα νέο παιχνίδι με τον Jason Blundell. Ο Blundell ήταν ένας εκ των συνιδρυτών της Deviation Games αλλά έφυγε από την εταιρεία το 2022, με μία απλή ανακοίνωση που δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Ο Jason Blundell έχει εργαστεί στη σειρά Call of Duty και οι fans αναγνωρίζουν τη συνεισφορά του σε Campaign και Zombie modes.



H Deviation Games είναι από τις ομάδες που προχώρησαν σε μαζικές απολύσεις μέσα στο 2023, καθώς έφυγαν από τα γραφεία της σχεδόν 90 εργαζόμενοι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*