Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stig Asmussen: Φεύγει από την Respawn Entertainment ο director της σειράς Star Wars Jedi

*
O Stig Asmussen, director των δύο Star Wars Jedi videogames, αποχωρεί από την Respawn Entertainment. Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Asmussen φεύγει από το studio χωρίς να έχει γνωστή η επόμενη στάση της καριέρας του. «Μετά από σκέψη αρκετών μηνών ο Stig Asmussen αποφάσισε να αφήσει την Respawn για να κυνηγήσει άλλες ευκαιρίες στην καριέρα του και του ευχόμαστε τα καλύτερα», σημείωσε εκπρόσωπος του γνωστού εκδότη. Τα παλαιότερα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας ανάπτυξης θα αναλάβουν την ηγεσία της ομάδας πλέον και θα συνεχίσουν τη δουλειά στο Star Wars Jedi: Survivor. Η εξέλιξη έρχεται και λίγο μετά τις δηλώσεις του CEO της EA, Andrew Wilson, πως η Respawn είναι από τις καλύτερες εξαγορές που έχουν γίνει στην βιομηχανία και πως έχει προσθέσει πολλά στην αξία της ΕΑ, έχοντας προσφέρει στους παίκτες μερικά από τα καλύτερα videogames. O Asmussen είχε δηλώσει τον Φεβρουάριος το IGN πως θα ήθελε να κάνει τριλογία τη σειρά Star Wars Jedi, αλλά το τρίτο μέρος θα βγει -όπως φαίνεται- από άλλον director.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*