Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τις ημέρες της BlizzCon θα κυκλοφορήσει το νέο free-to-play Warcraft Rumble (video)

*
Έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Warcraft Rumble και πλέον έρχεται η ώρα της κυκλοφορίας του. Η Blizzard αποκάλυψε ότι το νέο της free-to-play παιχνίδι στρατηγικής θα εμφανιστεί σε κινητά και tablets με λειτουργικό iOS/iPadOS και Android στις 3 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού συμπίπτει με την έναρξη της φετινής BlizzCon. Το Warcraft Rumble ήταν αρχικά γνωστό ως Warcraft Arclight Rumble και υπόσχεται μία μείξη στρατηγικής και tower defense σε 70 αποστολές του single player campaign. Ήρωες και χαρακτήρες θα εμφανιστούν από το σύμπαν του Warcraft και στόχος του παίκτη είναι να οργανώσει το στρατό του, να επιλέξει τον επικεφαλής και να κερδίσει κάθε μάχη. Δείτε ένα δείγμα υλικού στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*