Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα Games with Gold Σεπτεμβρίου

*
Με το Σεπτέμβριο σιγά-σιγά να πλησιάζει, η Microsoft αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα δώσει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold. Όπως πάντα, τα Games with Gold θα είναι δύο για το Xbox One και δύο για το Xbox 360, με αυτά του δευτέρου να μπαίνουν απευθείας στη λίστα των backwards compatible games.


Αναλυτικά, τα παιχνίδια που θα προσφέρει η εταιρεία είναι τα εξής:

Xbox One
Forza Motorsport 5: 1/9-30/9
Oxenfree: 16/9-15/10

Xbox 360
Hydro Thunder Hurricane: 1/9-15/9
Battlefield 3: 16/9-30/9






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Δεν είναι κακός τίτλος το FM5, όμως πλέον είναι κάπως αργά. Εδώ πριν κάποιους μήνες έδωσαν το Project Cars και αυτό το φθινόπωρο αναμένεται καταιγισμός από κορυφαίους racing τίτλους, ενώ υπάρχει και το FM6. Αναρωτιέμαι ποιος θα το παίξει.

      Κατά τα άλλα respect για το Oxenfurt! Ψηνόμουν να το πάρω όταν ήταν σε προσφορά αλλά κρατήθηκα, ευτυχώς! :p

    • paulgouv
    • @PORTAL ήμουν σίγουρος οτι έχεις και XboxOne οταν μου λεγες για GearsOfWar multiplayer..τεσπα.λοιπον, το Βattlefield 3 είναι παιχνίδι του μακρινού 2011 και ως FPS είναι ξεπερασμένο μιας και ο κόσμος παίζει Battlefield 1 οπότε οι servers λογικά θα χουν αραχνιάσει.επίσης ΔΕΝ είναι τζάμπα θα χρειαστεί να τα σκάσεις στη Microsoft η οποία θα σε "γλεντήσει" με μια τρίμηνη Xbox Live Gold αξίας 18.49euro(εφόσον δν είσαι κανένας χαζός να προπληρώσεις 50 ετησια για υπηρεσία που δν ξέρεις τι θα προσφέρει) στο skroutz,ενω με 14.90 πουλάνε την premium edition Battlefield 3 για xbox360 !!NoOffense αλλά με τόσο ενθουσιασμό (αντε γεια:p) για τη Microsoft και παράλληλη απαξίωση σε Uncharted, Horizon , PSplus γτ δεν το πουλάς το "ρημάδι" το PS4 να ησυχάσεις :p

      Υ.Γ. μακάρι την αλλη Τρίτη να βάλλει χάλια παιχνίδια το Plus να μπούμε ολοι να κράξουμε για τη ρουφιανα τη Sony που μας φέσωσε με 10ρικο χωρίς ανταλλάματα :p

      • PORTAL
      • Φιλε paulogouv συγγνωμη για τον ενθουσιαμο μου για την αντιπαλη εταιρια, δεν θα επαναληφθει xP
        Βλεπω οτι θυμασαι παλια μου σχολια και χαιρομαι για αυτο, αλλα διακρινω λιγο fanboism στο σχολιο σου. Ας μην κανουμε τετοια κουβεντα please. Ας μιλησουμε για παιχνιδια.

        >Το Gears ελαμψε στο 360. Εκει το επαιξα.Ειναι απλα ενα αξεπεραστο 3rd person multiplayer.
        >το BF3 το εχω απο το 2011. Ειναι αριστουργημα, Δεν το εχει ξεπερασει κανενα BF απο τοτε. Οι dedicated servers της ΕΑ ειναι υγιεστατοι τοσο σε κονσολα οσο και σε PC. Ο ενθουσιασμος μου εγκειται στο οτι θα μπουνε χιλιαδες καινουργιοι παιχτες στο player base και στο οτι γινεται backwards compatible.
        >Δεν αλλαξα γνωμη για τα Gold & Plus, αλλα εφοσον ετσι ειναι τα πραγματα, ας δινουν κατι καλο τουλαχιστον. Επισης σου θυμιζω οτι στο 360 τα παιχνιδια σου ανηκουν, δεν τα νοικιαζεις. ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Ουτε ειπα ποτε τη λεξη "τσαμπα".
        >Μπορει να το πουλαγα το PS4, αλλα εχω επενδυσει σε 3rd party digital παιχνιδια και απλα δεν με συμφερει να τα ξανα αγοραζω στο One. Επισης περιμενω τα TLOU2 και God of War 4, που μπορει να ειναι ενας καλος λογος να κρατησω το PS4. Και Bloodborne 2, αν υπαρξει. Στην αντιπερα οχθη πασουν απο exclusives.

        Τα Uncharted και Horizon συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι δυο casual παιχνιδια που το ενα δεν ξερει τι παιχνιδι ακριβως θελει να ειναι και το αλλο δεν ξερει ποιο παιχνιδι να πρωτο-αντιγραψει. Και δεν εχω κανενα προβλημα με τα casual παιχνιδια ουτε με τους casual players, απλα δεν μπορω οταν τα sites μας τα παρουσιαζoυν ως αριστουργηματα. Ειναι δυο συμπαθεστατα εφταρακια με απιστευτα γραφικα που λατρευουν οι μαζες. Αλλα μεχρι εκει.

        • paulgouv
        • Τα παλιά σου σχόλια τα θυμάμαι όχι γτ έχω κάποια εμπάθεια με σένα αλλά επειδή ... (μάντεψε) μου είχες απάντησει σε δικό μου σχόλιο ότι με γλεντάει η Sony και κάτι περίεργα για όργανα ;p Επίσης ήταν τέρμα εριστικό όταν στις αυξήσεις του Plus έλεγες ηλίθιο και κορόιδο όποιον βάζει ετήσια Plus.Με το που είδα εδώ το ''άντε γεια'' για το BF3 λέω τι φανμπόυ είναι αυτό πάλι??Θυμήθηκα ότι είχαμε μιλήσει και λιγο για Horizon και Uncharted και λέω τώρα εξηγούνται όλα.Ετσι,υπενθύμισα την πολιτική αρμέγματος του gamer που καθιέρωσε η Microsoft για να ακολουθήσει η Sony και ότι ,όπως πιστεύω, κανείς δεν πρέπει να βάζει Plus/Gold για ένα παιχνίδι που του αρέσει γτ απλά δεν συμφέρει.Τέλος επειδή το πάω πάλι για σεντόνι, θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο απόλυτος σε φάση ότι έχεις παίξει εσύ είναι αδιαμφισβήτητα παιχνιδάρα hardcore και ότι δεν σου αρέσει (αλλά αρέσει σε εκατομμύρια κόσμο) είναι μέτριο και casual , γιατί αυτός είναι ο βασικός πυρήνας του όρου ''fanboy'' .. κάπου έδώ να ευχαριστήσω το βασικό μου χορηγό , τη Σονυ που μου τα σκάει για κάθε μου σχόλιο 5χρόνια τώρα :D

    • PORTAL
    • @pavlogouv Να σου πω την αληθεια δεν το προσεξα οτι ησουν εσυ που σου ειπα για τα οργανα κτλ. Δε θα στο ελεγα αν εβλεπα οτι ησουν εσυ, αφου εχουμε ξανασυζητησει στο παρελθον. Sorry, my bad.

    • mariodm22
    • Πολύ καλός μήνας αλλά πρέπει να το πω .... Αχ και να ήταν το Horizon 2 ... Δεν πειράζει ... Σε βάζει σιγά σιγά στο κλίμα η Microsoft για το One X με το Forza ...

*