Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκαν ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για το Xbox One X στην Ελλάδα

*
Το Xbox One X αποκαλύφθηκε επίσημα στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 και η Microsoft άρχισε να ξετυλίγει σιγά-σιγά το κουβάρι του νέου της -πανίσχυρου- συστήματος. Όπως μάθαμε από τη συνέντευξη Τύπου, η κονσόλα θα πωλείται από τις 7 Νοεμβρίου και στην τιμή των 499 δολαρίων. Τι συμβαίνει όμως στη χώρα μας; Πριν από μερικές μέρες εντοπίσαμε απάντηση της Microsoft Hellas στο ελληνικό Facebook Page του Xbox, όπου σημείωνε πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας «εντός της χρονιάς». Η υπόθεση που κάναμε τότε περί διάθεσης στα επόμενα κύματα διανομής (μετά το πρώτο) ήταν εύλογη, καθώς -με την προϊστορία που έχουμε ως αγορά για το Xbox- δύσκολα θα περιμέναμε ένα τόσο ακριβό οικιακό σύστημα να έρθει από την πρώτη μέρα στην Ελλάδα. Όπως όμως μας επιβεβαίωσε ο Γιώργος Βαζαίος, Xbox Category Manager της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, στο πλαίσιο γεύματος με εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου, η κονσόλα και θα έρθει στη χώρα μας από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας (7 Νοεμβρίου), αλλά και δεν θα επωμιστεί ο τελικός καταναλωτής από τις διάφορες φορολογικές επιβαρύνσεις που έχει κάθε προϊόν που πωλείται στη χώρα μας, και οδηγεί σε υψηλότερη τιμή λιανικής (το έχουμε δει, ειδικά σε gaming κονσόλες, κατά κόρον τα τελευταία χρόνια). Έτσι, το Xbox One Χ θα πωλείται στην Ελλάδα στην τελική τιμή λιανικής των €499.



Ήδη αρκετά μαγαζιά έχουν «σηκώσει» τις σχετικές σελίδες προ-παραγγελιών, οπότε αν ενδιαφέρεστε, κάντε την κίνησή σας. Τα κομμάτια που θα έρθουν για τις πρώτες μέρες δεν θα είναι λίγα, αλλά για καλό και για κακό, κάντε τον προγραμματισμό σας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nicholas
    • Καλά αυτό το ξέραμε. Από την πρώτη στιγμή την περασμένη Κυριακή που ήταν η παρουσίαση της Microsoft και παρουσίασε επίσημα το ΧΟΧ, οι γνωστέ μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων εδώ στην Ελλάδα το είχαν προπαραγγελία με 499€.
      Γνωστό λοιπόν.

    • Sephiroth
    • Δεν ήταν γνωστό γιατι στην Ελλαδα οι τιμες επιβαρυνονται σχεδον παντα με φορους και ΦΠΑ. Αν δεις τα hardware που εχουν κυκλοφορησει τελευταια χρονια, στην πλειοψηφια τους σκανε με το κατι παραπανω στην τιμη.

      Τα καταστηματα εχουν ετοιμασει δελιδες προπαραγγελιων εδω και καιρο με τιμες που δεν ειναι δεσμευτικες (αρα και οριστικες). Χθες ειχαμε επισημη επιβεβαιωση απο Microsoft Hellas και ως εκ τουτου γραψαμε και το σχετικο νεο

    • TechPriestXS
    • Έχει δίκιο ο Sepiroth - ακόμα και μεγάλες αλυσίδες το είχαν 549 μέχρι πρόσφατα...

      Ελπίζω να παίρνουν και κανένα μάθημα εκεί στην Nintendo/cd media εκεί.

    • Volga
    • Πάντως για 6TF η τιμή ειναι πάααρα πολύ καλή.

      Μακάρι να το υποστηρίξουν με τίτλους γιατι αν ειναι να περιμένει από τα 3rd party....ΔΕΝ
      Πρέπει να επενδύσει σε περιεχόμενο αλλιώς τι νόημα έχει ένα hardware με παιχνίδια που μπορείς να τα βρεις στον απέναντι σε μεγαλύτερη ποικιλιά;

    • pankar94
    • Η αλήθεια πως το Χ είναι η μικρότερη κονσόλα xbox.Είναι λίγο μικρότερο από το s.Σε αντίθεση όμως με το απλό xbox χρησιμοποιεί άλλο σύστημα ψύξης (τύπου υδροψυξη αν δεν κάνω λαθος) οπότε δεν θα έχει προβλήματα υπερθέρμανσης.Το ανέφεραν και στην Ε3.

    • teo13g
    • Πέρα από την τιμή εγώ θα σχολιάσω το γεγονός πως ο Παύλος πέρασε μπροστά από τον Major Nelson και δεν έβγαλε ΟΎΤΕ ΜΙΑ φωτογραφία. Ντροπή και πάλι ντροπή :P

*