Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia απαντάει στις φήμες για τα παιχνίδια που διέρρευσαν απο λίστα της υπηρεσίας GeForce Now

*
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, άρχισε να κάνει τον κύκλο του διαδικτύου μια φήμη σχετικά με διάφορα exclusive IPs της Sony και άλλα ακυκλοφόρητα παιχνίδια, για την πιθανή κυκλοφορία τους σε PC. Η φήμη αυτή ξεκίνησε από μια διαρροή αρχείων της υπηρεσίας GeForce Now, που περιείχαν λίστες με παιχνίδια που θα έμπαιναν στην υπηρεσία μελλοντικά. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μας.

Έκτοτε, η Nvidia επιβεβαίωσε πως η λίστα είναι αληθινή, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί για εσωτερικές δοκιμές. Επιπλέον είπε πως τα παιχνίδια που καταγράφονται στη λίστα δεν είναι απόλυτο πως θα κυκλοφορήσουν.


Συγκεκριμένα, αντιπρόσωπος της εταιρείας με δηλώσεις του στο Wccftech, είπε: «Η Nvidia γνωρίζει για μια ανεξουσιοδότητα δημοσιευμένη λίστα, η οποία περιέχει υπαρκτούς τίτλους αλλά και υποθετικούς. Η λίστα δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε για εσωτερικές δοκιμές. Το ότι ένα παιχνίδι καταγράφεται σε αυτή τη λίστα δεν αποτελεί επιβεβαίωση της ύπαρξής του ή οποιαδήποτε μορφή ανακοίνωσης για το εκάστοτε παιχνίδι. Η Nvidia έλαβε άμεσα μέτρα για να αφαιρέσει την πρόσβαση στη λίστα. Δεν διέρρευσαν απόρρητα αρχεία κανενός παιχνιδιού, ούτε προσωπικές πληροφορίες.»



Κάποια από τα παιχνίδια που βρίσκονται στη λίστα επιβεβαιώνουν τα λόγια του αντιπροσώπου της Nvidia, καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη για ύπαρξή τους στο μέλλον. Συγκεκριμένα, η λίστα αναφέρει τους εξής τίτλους:

- God of War (2018), Returnal και Demon’s Souls σε PC
- Grand Theft Auto 3, Vice City και San Andreas remasters
- Codenames από μη ανακοινωθέντα Xbox projects
- Fight for Middle Earth
- Injustice 3: Gods Will Fall
- Human: Fall Flat 2
- Total War 9
- Helldivers 2
- Halo 5: Guardians σε PC
- Crash Team Racing: Nitro-Fueled σε PC
- Bioshock 2022
- Final Fantasy VII remake σε PC
- Bayonetta 3 σε PC
- Crysis 4
- Kingdom Hearts 4

Κάποια από τα παιχνίδια της λίστας φαίνεται πως είναι placeholders για τίτλους και τίποτα παραπάνω. Παρόλα αυτά, υπάρχει έντονη φημολογία για GTA Remasters από τη Rockstar. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*