Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και η Microsoft στο E3 PC Gaming Show

Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του τομέα Xbox Phil Spencer, η Microsoft θα δώσει το «παρών» στο επερχόμενο PC Gaming Show στην E3 2015 που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου (17 για Ελλάδα) στο Belasco Theater. Ο Spencer, καθώς και αρκετοί game developers, θα ανακοινώσουν νέες πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους για τα Windows 10, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν πολλά επερχόμενα games. «Για μας, το PC Gaming Show είναι το ιδανικό μέρος για επικοινωνήσουμε άμεσα με τους PC gamers, ενώ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να μιλήσουμε για τα Windows 10 - το καλύτερο λειτουργικό σύστημα που έχουμε δημιουργήσει ποτέ (για τους PC gamers)», ανέφερε μεταξύ άλλων το υψηλόβαθμο στέλεχος. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω event θα μεταδοθεί μέσω livestream στο Twitch (στις 03:00 ώρα Ελλάδος).




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*