Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέραν των δυνατοτήτων του PS3 το The Last Guardian

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που δεν βρίσκει κανείς τα λόγια να περιγράψει κάτι. Μία από αυτές τις περιπτώσεις αφορά την παρουσίαση του The Last Guardian στην Ε3 2015. Πολλοί από όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη τύπου της Sony ανέφεραν ότι τα όσα προβλήθηκαν έμοιαζαν πάρα πολύ με το trailer του τίτλου για το PlayStation 3 πριν από αρκετά χρόνια. Τι πραγματικά μας έδειξε η Team ICO; Μιλώντας στο Kotaku, ο πρόεδρος των Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida παραδέχτηκε ότι το αρχικό gameplay υλικό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων του PlayStation 3. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι έτρεχε σε πολύ χαμηλότερο framerate. Ακόμα, η πεποίθηση που είχαμε ότι ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε μεταφερθεί εδώ και πολλά χρόνια στο PlayStation 4 ήταν λανθασμένη και ο Yoshida σημείωσε ότι αυτό έγινε μόλις το 2012, αφού πρώτα συνειδητοποίησαν ότι υπήρχαν πολλά τεχνικά θέματα και οι ρυθμοί ανάπτυξης ήταν εξαιρετικά αργοί.



Το trailer λοιπόν που είχαμε δει τότε είχε υπoστεί upgrade, πέραν των δυνατοτήτων του PlaySation 3. Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Team ICO ξεκινάει ανάπτυξη σε μια πλατφόρμα PlayStation και την τελειώνει στην επόμενη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Trivia timeQ ICO που είχε ξεκινήσει ως τίτλος του PSone, όμως λόγω περιορισμών στο hardware, κατέληξε να κυκλοφορήσει στο πολύ πιο ισχυρό PlayStation 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*