Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Ratchet & Clank Reboot

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της E3 2015, η Insomniac Games μας κάνει δώρο το πρώτο επίσημο trailer για το επερχόμενο Ratchet & Clank για το PS4, το οποίο και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην έκθεση την επόμενη εβδομάδα. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται υλικό από την ομώνυμη ταινία, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε για πρώτη φορά gameplay υλικό από το game, το οποίο έρχεται την άνοιξη του 2016 αποκλειστικά για το οικιακό σύστημα της Sony.



Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το “new-gen Ratchet & Clank” βασίζεται στον πρωτότυπο τίτλο, αλλά έρχεται με μία σειρά από βελτιώσεις τόσο σε ό,τι αφορά τον οπτικό τομέα όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με νέο περιεχόμενο και gameplay μηχανισμούς, όπως το νέο σύστημα χειρισμού, νέοι πλανήτες, νέα όπλα κ.λπ. Συγκεκριμένα, την εμφάνιση τους θα κάνουν το ολοκαίνουργιο Pixelizer (το οποίο μετατρέπει τους εχθρούς σε 8-bit pixel), καθώς και oι Groovitron και Mr. Zurkon. Τέλος, όσοι προχωρήσουν σε προ-αγορά, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο βομβιδοβόλο όπλο Bouncer. Δείτε το trailer και τις σχετικές εικόνες στη συνέχεια, όσο αναμένουμε περισσότερα στην E3!









ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:38
Ο YouTuber SuperNormalMode δημοσίευσε gameplay υλικό από το game.



Kudos στον χρήστη evergrey!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*