Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για κυκλοφορία SNES mini εντός του έτους

*
Μπορεί η Nintendo να ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην παραγωγή του NES Classic Edition, όμως σύμφωνα με φήμες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια αντίστοιχη έκδοση και για το SNES. To SNES mini, ή όποια θα είναι η τελική ονομασία του όταν ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του έτους και συγκεκριμένα κατά τη περίοδο των Χριστουγέννων. Ίσως, οι συγκεκριμένες φήμες να είναι και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η εταιρεία έπαυσε την παραγωγή του NES Classic Edition, παρότι η κονσόλα πουλούσε σαν ζεστό ψωμάκι.



Ας ελπίζουμε πως αυτή τη φορά τα αποθέματα, εάν οι φήμες ισχύουν, θα είναι περισσότερα καθώς η βιβλιοθήκη τίτλων της συγκεκριμένης κονσόλας δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη εάν αναλογιστεί κανείς πως σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται παιχνίδια όπως τα The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid, Donkey Kong Country, Super Mario World, StarFox, Chrono Trigger και πολλά άλλα ακόμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*