Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars: Battlefront Hands-On

Διακαής πόθος πολλών, ένας νέος τίτλος Star Wars: Battlefront είναι προ των πυλών και χωρίς πολλά πολλά σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις από το χώρο της DICE στην Ε3. Γιατί οι συστάσεις περιττεύουν. Στη hands-on παρουσίαση πήραμε το ρόλο ενός Snowtrooper στη μάχη του Hoth. Όλο στο αίσθημα Star Wars ήταν εκεί: η ανατριχίλα από τα τεράστια ΑΤ-ΑΤ, τα σφυρίγματα των Tie-Fighters, οι ήχοι των blaster rifles, ένας αντίπαλος που προσπάθησε να δέσει τα πόδια ενός ΑΤ-ΑΤ και παρόλο που απέτυχε οικτρά έδειξε ότι ΓΙΝΕΤΑΙ, διάσπαρτες προμήθειες στο χάρτη, ήχοι, λεπτομέρειες, τα πάντα ήταν εκεί. Η DICE έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα από το απλό reboot του franchise.



Προσπαθεί να στήσει το πιο τέλειο Star Wars shooter, μένοντας πιστή και στην τελευταία λεπτομέρεια και χαρακτήρα του σύμπαντός του. Όταν τα blasters έβρισκαν στόχο πετάγονταν σπίθες, η αίσθηση του μεγέθους ήταν επιβλητική (μόνο να περνούσες δίπλα από ΑΤ-ΑΤ και να άκουγες τον ήχο των μηχανών και των αρθρώσεων καταλάβαινες πως αυτό είναι μεγάλο πράμα), ριπές ανέμου κουβαλούσαν χιόνι και ένα σωρό στοιχεία ζωντάνευαν την ατμόσφαιρα της ταινίας. Υπήρχε η αίσθηση της τεράστιας μάχης και των πολλών ταυτόχρονων συμβάντων στην αχανή πίστα.  Από αυτά που είδαμε, το fan service είναι το απόλυτο και κεντρικό στοιχείο του Star Wars: Battlefront και το κύριο selling point του.



Αυτό γιατί, αφού πέρασε η αρχική ανατριχίλα, ο τίτλος ήταν φανερά όμοιος με το Battlefield. Ουσιαστικά ελάχιστα πράγματα άλλαζαν, εκτός των tokens και λεπτομερειών του Star Wars, όπως τα blasters που υπερθερμαίνονται και δε λειτουργούν για λίγο (αν και έχουν άπειρα πυρομαχικά). Υπάρχουν perks, classes, αρκετά όπλα προς επιλογή, map objectives, τα γραφικά που απεικονίζουν τα παραπάνω είναι αντίστοιχα με αυτά των Battlefield τεχνολογικά (ακόμα και τα εφέ κάτι θυμίζουν) κα γενικά μια αίσθηση deja vu. Τα διαθέσιμα modes ήταν ένα 20v20 στο Hoth και ένα split screen co-op/Horde αλλά δυστυχώς ασχοληθήκαμε μόνο με το πρώτο. Βλέποντας πάντως γυρω μας, το δεύτερο κινούνταν σε γνώριμο στυλ. Τεχνικά, αν και υψηλού επιπέδου, δε μπορεί να υπάρχει κρίση καθώς ο τίτλος είναι ακόμα σε pre-alpha στάδιο.



Το Star Wars: Battlefront μάς εντυπωσίασε. Η διαφοροποίηση του gameplay από το κλασσικό σύγχρονο FPS, που βασίζεται στο σύμπαν του Star Wars και έκανε το παιχνίδι να μοιάζει κάτι διαφορετικό όταν πρωτοκυκλοφόρησε, ήταν εκεί. Παρά τις ομοιότητες με το Battlefield δεν είχαμε την αίσθηση πως παίζαμε ένα total conversion mod ή ένα re-skin αλλά κάτι δουλεμένο και κυρίως πιστό στο πώς θα έπρεπε να είναι ένα Star Wars FPS. Το τελευταίο είναι το κυρίαρχο για τη DICE και, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι παραπάνω από αρκετό για έναν εξαιρετικό τίτλο. Υπομονή μέχρι την ημέρα κυκλοφορίας, που έχει οριστεί για τις 17 Νοεμβρίου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Star Wars: Battlefront
    • 12+ pegi 12+
      • 9.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (5)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://starwars.ea.com/battlefront FOLLOWERS 20 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*