Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Witcher 3: Wild Hunt - To RPG της χρονιάς

*
Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, η CD Projekt διοργάνωσε για πρώτη φορά μία σειρά από hands-on events για τα Μέσα του ειδικού Τύπου των games από διάφορες αγορές του πλανήτη. Οι ευρωπαίοι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Βαρσοβία της Πολωνίας και μέσα από ένα ολοήμερο event να πάρουν μια πρώτη γεύση από αυτό που ετοιμάζει το studio να παραδώσει στους gamers στις 19 Μαΐου του τρέχοντος έτους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος είχε αρχικά προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στο Φεβρουάριο, ωστόσο η CD Projekt αποφάσισε να μεταθέσει για λίγο την επίσημη ημερομηνία, κάτι που μας εξήγησαν αρκετές φορές τα στελέχη της, τόσο στις κεντρικές ομιλίες του event, όσο και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις και τις συνεντεύξεις που κάναμε (και θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις επόμενες μέρες).



Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα γραφεία κάθε τμήματος της ομάδας ανάπτυξης, να μιλήσουν με μέλη της που εργάζονται σε διάφορα πόστα, αλλά και να απολαύσουν το game σε εκδόσεις για PC και Xbox One για 3.5 ώρες, απολαμβάνοντας το πρώτο κομμάτι του τίτλου (κυρίως) και ένα ακόμη που βρίσκεται λίγο πριν τη μέση. Ιδιαίτερη μνεία έγινε από την πλευρά της CD Projekt στην έκδοση του Xbox One, ενώ οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης τόνισαν ότι η εν λόγω επιλογή συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας έγινε λόγω της συνεργασία τους με τη Microsoft για το συγκεκριμένο event. Ουδείς γνωρίζει αν αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου και μέχρι την κυκλοφορία του Witcher 3: Wild Hunt στα καταστήματα, ωστόσο σίγουρα μας έβαλε σε σκέψεις για το τι μπορεί να περιμένουμε από πλευράς σχετικών ανακοινώσεων. Αφήνοντας τις… σάλτσες, ας προχωρήσουμε στα επί της ουσίας.



Ο τίτλος μας μεταφέρει λίγο μετά (όχι ακριβώς μετά, όπως μας τονίστηκε χαρακτηριστικά) τα γεγονότα του Witcher 2: Assassins of Kings και ο Geralt ταξιδεύει μαζί με τον παλιόφιλό του Vesemir (έναν από τους εναπομείναντες witchers της School of the Wolf) στην περιοχή της Temeria, με σκοπό να εντοπίσουν την χαμένη αγάπη του πρωταγωνιστή, την μάγισσα Yennefer of Vengerberg, καθώς και την υιοθετημένη κόρη τους Ciri. Ο ήρωας ξυπνάει από συνεχόμενους εφιάλτες, όπου βλέπει τις δύο θηλυκές παρουσίες που «γεμίζουν» τη ζωή του να διατρέχουν μόνιμα κίνδυνο και να μην μπορεί να τις βοηθήσει. Ειδικά για την μικρή Ciri, ο Geralt δείχνει να αγχώνεται συνεχώς, μιας και έχει εξαφανιστεί μετά την απαγωγή της από τον Cahir Mawr Dyffryn aep Ceallach κατά τη διάρκεια της επιδρομής στην Nilfgaardian. Μέχρι να έρθει σε επαφή μαζί της δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι, ωστόσο οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα την βρουν μπροστά τους αρκετές φορές. Όπως μας αναφέρθηκε, η Ciri θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία, αφού σε μεγάλο μέρος της περιπέτειας του Geralt θα ταξιδεύει μαζί του (και θα συμμετέχει στη δράση ως δευτερεύον χαρακτήρας), ενώ για περίπου 1 ώρα gameplay, οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχό της.



Η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού ξεπερνάει τις 100 ώρες, με τις 50 από αυτές να εντάσσονται στο κεντρικό campaign και τις υπόλοιπες (50) σε όλα τα διαθέσιμα side-quests. Οι άνθρωποι της CD Projekt ανέφεραν ότι ο αριθμός των αποστολών θα ξεπερνάει τις 200 και πως όσοι έχουν παίξει το προηγούμενο game σε έκδοση για PC θα μπορούν με ευκολία να κάνουν import το save τους για να μεταφέρουν στο νέο τίτλο τις επιλογές που είχαν κάνει στον προηγούμενο. Όσον αφορά σε αυτή τη διαδικασία για τους κατόχους PS4 και Xbox One, οι console gamers θα χρειαστεί να ολοκληρώσουν ένα ειδικό σετ ερωτήσεων και απαντήσεων για να εξομοιώσουν τρόπον τινά όλες τις επιλογές που έκαναν στις εκδόσεις του προηγούμενου τίτλου. Η ιστορία του τίτλου ξεκινάει με τους Geralt και Vesemir να φτάνουν στο χωριό White Orcard και με τον χαρακτήρα στο πρώτο επίπεδο. Πριν συνεχίσουμε την αναφορά στα όσα είδαμε, πρέπει να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια των 3 πρώτων ωρών που είχαμε στη διάθεσή μας, χωρίς να ακολουθήσουμε τη διαδικασία πολλών υπο-αποστολών που μας εμφανίστηκαν, καταφέραμε οριακά να φτάσουμε τον Geralt στο δεύτερο επίπεδο, κάτι που μαρτυρά από μόνο του αρκετά όσον αφορά στη διάρκεια του τίτλου. Στην τελευταία μισή ώρα βρεθήκαμε και στο Skellige, όπου ο Geralt βρίσκεται πλέον στο level 15 και επιστρέφει για να πάρει την αμοιβή του από τον Crach). Εκεί, έρχεται μπροστά σε μία γιορτή του Crach για τα παιδιά του, αλλά και σε μία ψηφοφορία που πρέπει να επηρεάσει. Μέσα σε όλο αυτό τον χαμό βέβαια, έχει να αντιμετωπίσει σχετικά νωρίς και μία αγέλη αρκούδων που χαλάει το πάρτι…
Ξεκινώντας με τα του ίδιου του παιχνιδιού, ο Geralt μπορεί να κινείται στους κλειστούς χώρους με τα πόδια, ενώ για τις μεγάλες αποστολές μπορεί να χρησιμοποιήσει και το άλογό του που έρχεται άμεσα με το πάτημα ενός πλήκτρου (διασχίζοντας κανονικά την απόσταση που τους χωρίζει). Ακόμη, για τα μακρινά ταξίδια οι παίκτες θα έχουν και τη δυνατότητα fast travel (με τη λογική της τηλεμεταφοράς), απλά πηγαίνοντας στις ειδικές ταμπέλες με το όνομα της τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται. Το mini map στο δεξί μέρος της οθόνης παρουσιάζει πάντα όλη τη σχετική πληροφορία που χρειάζεται ο παίκτης για τα των κοντινών αποστάσεων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προβολής του πλήρους χάρτη για καλύτερη πλοήγηση στην κάθε περιοχή. Τα ενεργά quests εμφανίζονται κάτω από το χάρτη, ενώ μέσα από μία απλή διαδικασία, υπάρχει δυνατότητα επιλογής αυτού που ο παίκτης θέλει να ολοκληρώσει πρώτα. Με αυτό τον τρόπο, ενεργοποιούνται σχετικά και οι ανάλογες ενδείξεις για τα quest items κτλ. Όλες οι περιοχές πόλεων και χωριών έδειξαν αρκετά ζωντανές με πάρα πολλούς NPCs και αρκετές επιλογές διαλόγων μαζί τους (για τη συλλογή σχετικών πληροφοριών), ενώ οι ανοιχτές εκτάσεις είναι γεμάτες με δάση, λίμνες και θάλασσες. Τα ζώα που γεμίζουν αυτές τις περιοχές είναι αρκετά πλούσια και ποικίλουν ανά τοποθεσία, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι και ο τρόπος που αποδίδονται τα στοιχεία της φύσης.



Όσον αφορά στους διαλόγους, αυτό που είδαμε στις (λίγες είναι η αλήθεια) ώρες που παίξαμε ήταν πως δίνονταν στον παίκτη μετρημένες επιλογές που εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη (και επηρεάζουν ανάλογα κάποια στατιστικά του ήρωα), αλλά χωρίς ιδιαίτερο βάθος. Για παράδειγμα, δεν είδαμε σε κάποιο σημείο να δίνουμε μια απάντηση που να επηρεάζει τη συνέχεια του ίδιου του διαλόγου (συγκρίνοντας τα δύο playthroughs που κάναμε), ενώ επαναλαμβάνοντας μία ερώτηση, συνεχίζαμε να παίρνουν την ίδια απάντηση, ακόμη κι αν ενδιάμεσα είχαμε εκμαιεύσει κάποια σημαντική πληροφορία. Η ομάδα ανάπτυξης τονίζει πως δεν θα υπάρχει στο Witcher 3: Wild Hunt η διακλάδωση της ιστορίας του Witcher 2, ωστόσο θα προσφέρονται διαφορετικοί τερματισμοί του main story. Η εξέλιξη της ιστορίας που θα ζήσει κάθε παίκτης επηρεάζεται κυρίως από συγκεκριμένες επιλογές που θα κάνει σε διαλόγους και οι οποίες είναι οι μόνες που εντάσσονται στη λογική του περιορισμένου χρονικού ορίου. Δηλαδή, σε σημεία που ο Geralt πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, θα δει στο κέντρο της οθόνης και ένα σχετικό μετρητή που αναφέρει στον παίκτη ότι έχει λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να αποφασίσει τι θα απαντήσει. Η παρουσία τέτοιων περιπτώσεων στο playthrough των πρώτων 3 ωρών πάντως περιορίστηκε στις 2-3 επαναλήψεις. Πέραν όλων αυτών, η απόδοση των διαλόγων είναι ιδιαίτερα πειστική, τα voice overs εντυπωσιακά και το animation των προσώπων που εμπλέκονται σε κάθε συζήτηση δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στους σημαντικούς διαλόγους δε, υπήρχαν και τα κλασικά cut-scenes που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα δουλειάς του πολωνικού studio.



Ο Geralt ταξιδεύει σε έναν κόσμο 30 φορές μεγαλύτερο από αυτό των περασμένων τίτλων του franchise (και 20% μεγαλύτερο από αυτόν του Skyrim) και που χρησιμοποιεί δυναμική αλλαγή καιρικών συνθηκών, αλλά και με έναν πλήρη κύκλο ωρών, κάτι που σημαίνει πως η δράση μπορεί και λαμβάνει χώρα σε διάφορες φάσεις της ημέρας. Κάτι που δεν καταφέραμε να ελέγξουμε, αλλά μας τονίστηκε είναι πως υπάρχουν αποστολές που θα μπορούν να ολοκληρωθούν καλύτερα την ημέρα ή την νύχτα, ανάλογα με τους εχθρούς που έχουν να αντιμετωπιστούν και το πόσο δυνατοί ή αδύναμοι είναι σε συγκεκριμένη φάση του 24ωρου. Η ώρα εμφανίζεται μέσα σε ένα ειδικό πλαίσιο αριστερά του χάρτη, ενώ συνοδεύεται και από ένα αντίστοιχο εικονίδιο που δείχνει τη χρονική στιγμή κάθε ημέρας. Δεν χρειάζεται πάντως να πούμε ότι οι φάσεις στις οποίες είδαμε τον ήλιο να ανατέλλει ή να δύει και τις ακτίνες του να «παίζουν» με το περιβάλλον και να αλλάζουν ανάλογα τον κόσμο ήταν εκθαμβωτικές.



Για την ολοκλήρωση των αποστολών και την ολοκλήρωση των στοιχείων, ο Geralt χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να εντοπίσει στοιχεία στο περιβάλλον. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, η οθόνη αρχίζει να κάνει ένα εφέ θολώματος και ο ήρωας μπορεί να εντοπίσει διαφορές στο περιβάλλον, όπως πχ. πατήματα στο έδαφος, αίμα σε διάφορα σημεία ή ακόμη και να εξετάσει διάφορα στοιχεία ή πτώματα που θα βρεθούν στο δρόμο του. Από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει στη μάχη και στους μηχανισμούς που θα είναι οικείοι σε όσους έχουν παίξει κάποιο προηγούμενο game της σειράς. Ο ήρωας μπορεί να συνδυάσει melee και ranged όπλα για να τραυματίσει ή και να εξοντώσει έναν αντίπαλό του, ενώ μέσω μιας σειράς ειδικών εντολών να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα και συγκεκριμένα spells που όσο «μετρούν» ώρες στο gameplay, τόσο πιο ισχυρά γίνονται. Οι μάχες μπορούν να ξεκινήσουν ακόμη και όσο ο ήρωας είναι καβάλα στο άλογό του, συνθήκη που δεν τον περιορίζει καθόλου ως προς τις επιλογές που έχει για να προκαλέσει πλήγμα στον αντίπαλό του. Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ακόμη και με το χειριστήριο του Xbox 360 που παίξαμε στην PC έκδοση, δεν συναντήσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού η ομάδα ανάπτυξης έχει «απλώσει» τις διαθέσιμες εντολές στα πλήκτρα του gamepad, ενώ περισσότερες επιλογές δίνονται και μέσα από το μενού των επιλογών.



Πέραν αυτού, υπάρχει η δυνατότητα και για τα κλασικά short-keys που μεταφέρονται στο σταυρό κατευθύνσεων. Ο χορογραφικός συνδυασμός των κινήσεων βοηθάει αρκετά στη μάχη και την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή, ενώ και τα πλάνα της κάμερας λειτουργούν ακριβώς όπως θα θέλαμε, ακόμη και σε μικρούς και στενούς χώρους.
Στα του τεχνικού τομέα, η έκδοση του PC που είδαμε ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, αν και δεν γνωρίζαμε ακριβώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή, στον οποίο και παίζαμε. Το έμπειρο -στα του PC gaming και τεχνικού τομέα- μάτι του Δημήτρη Καρέτσου εντόπισε ορισμένα frame drops, τα οποία ωστόσο δεν ήταν τόσα που να χαλούν τη συνολική εμπειρία. Η ανάλυση που απολαύσαμε το Witcher 3: Wild Hunt ήταν full HD, με αυτό που είδαμε πήραμε πανηγυρική διάψευση για τις φήμες περί downgrade, ενώ όλο το σετ συμπλήρωνε μια μουσική επένδυση που ειλικρινά μας έκανε να ψάξουμε ξανά και ξανά το επίσημο soundtrack για να το ακούμε σερί στο ταξίδι της επιστροφής. Τα εφέ και ο ήχος «ντύνουν» το ταξίδι του ήρωα με ένα αποτέλεσμα που πραγματικά μπορεί να κάνει τον παίκτη να ταξιδέψει ή να ζήσει όσο πιο επικά γίνεται τη μάχη για την επιβίωση.



Η REDengine 3 απέδωσε στο maximum και παρά τα μικρο-προβλήματα που εντοπίσαμε σε διάφορα σημεία, δείχνει ότι μπορεί να απογειώσει τον τίτλο και την ιδέα για το open-world non-linear action role playing game που είχε στο μυαλό της εξ’ αρχής να δημιουργήσει η CD Projekt. Οι πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές που μπορεί να πάρει ο παίκτης μπορεί να μην προσφέρουν τεράστια διακλάδωση στα της ιστορίας, ωστόσο συγκρίνοντας σε πραγματικό χρόνο τα playthroughs μας (του γράφοντος και του Δημήτρη Καρέτσου) βρήκαμε πολλές φορές τον ένα να περνάει σε διαφορετική χρονική στιγμή από quests που ο άλλος είχε ολοκληρώσει πριν αρκετή ώρα, χωρίς να υπάρχει η αλλοίωση στη συνέχεια της ιστορίας.



Όπως φαίνεται δε, η CD Projekt παραδίδει έναν τίτλο κάνοντας λιγότερο «ασφαλείς» επιλογές σαν αυτές που βοήθησαν την BioWare να προσφέρει ένα καλό Dragon Age με το Dragon Age: Inquisition. Άλλωστε είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να ρισκάρει. Έχει τη λογική να προσφέρει στους gamers την καλύτερη δυνατή εμπειρία, δεν τρομοκρατήθηκε στην επιλογή της μετάθεσης της κυκλοφορίας για μερικούς μήνες μετά, έτσι ώστε να γίνει το σχετικό polishing και φαίνεται πως θα μας κάνει για άλλη μια φορά να παραμιλάμε. Το Witcher 3 δείχνει πως θα διεκδικήσει τον τίτλο του Game της χρονιάς για το 2015, 4 μήνες πριν φτάσει καν στα ράφια των καταστημάτων.



OST


Gameplay videos







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
24 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    CD Projekt Red

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Witcher 3: Wild Hunt
    • 18+ pegi 18+
      • 8.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (49)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://thewitcher.com/ FOLLOWERS 62 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 10

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dawnstar
    • Ειμαστε τυχεροι που θα βγει και στις κονσολες ενα απο τα παιχνιδια που λογικα αξιζει d1 αγορα.

    • Raphael
    • Και τώρα κλαίω γιατί δεν έχω ούτε minimum requirements για αυτό και φαίνεται αρκετά καλό παιχνίδι.... :-/ Πάω για αναβάθμιση μου φαίνεται! :-D Άμα επέτρεπαν και πουθενά αλλού εκτός από το lobby να τραβήξετε καλά θα ήταν! :-P

    • thanosthehuge
    • Παιδιά πρέπει να ντρέπομαι που δεν έχω παίξει τα προηγούμενα δυο? Δεν ειμαι fan των rpgs γενικα, αλλα το game το κόβω για άμεση αγορά.. Φοβάμαι μόνο ότι δεν θα καταλάβω το story χωρίς να παίξω τα prequels :Ρ

    • korko
    • ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που θα γίνει day one αγορά.δείχνει πολύ όμορφο και οι πολωνοί είναι εγγύηση της ποιοτικής δουλειάς.

    • Scott_Pilgrim
    • Φαίνεται πως έχουν ρίξει μεράκι τα παιδιά τελικά και μόνο σε καλό θα τους βγει αυτό. Εγώ θέλω να δω πόσο καλά θα παίζει στις κονσόλες από θέμα frd κλπ. Αλήθεια η έκδοση του One πως ήταν; Υπήρχε τεράστια διαφορά από την PC έκδοση;

    • Sephiroth
    • Δεν μας άφησαν να επιλέξουμε, είδαμε συγκεκριμένη έκδοση (PC), αλλά δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής τρελά παράπονα.

    • Harkyn
    • Το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρόνιας και δείχνει ως ο πρώτος true next gen τίτλος που περιμένουμε.

    • Ben Masters
    • Μπράβο στα παιδιά για το οδοιπορικό και το ωραίο αφιέρωμα που έκαναν .
      Αλλά έχω ένα πρόβλημα .... μιλάμε για την CD PRroject . Μια εταιρία με αλματώδη άνοδο που σχεδόν έχει γίνει στούντιο αναφοράς πλέον , συνώνυμο της ποιότητας , με σεβασμό στον πελάτη τους , με...με...με...
      ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ !!! Μιλάμε για μια χώρα που όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν πέρασε και πείνα.
      Γιατί εμείς εδώ δεν έχουμε κάτι παρόμοιο. Μια δικιά μας cd project ... Τι φταίει που είμαστε τόσο πίσω , τόσο λίγοι , τόσο τελευταίοι ???
      Ανύπαρκτοι παντού ? Μάλλον .

    • romanos.romaidis
    • Εχουν ξεφυγει οι Πολωνοι.παλι διαμαντακι θα βγαλουν! Απιστευτα γραφικα και φαίνεται οτι γενικα έπεσε πολυ δουλεια! Μάλλον θα χρειαστούμε αλλαγή PC πρίν το launch ! By the way,σε κονσόλες τι fps lock θα έχει 30 /???

    • yaponvezos
    • @Ben Masters
      Γιατί οι Πολωνοί προλαβαίνουν να συμφωνήσουν ότι θα χρησιμοποιήσουν το κόμπλεξ κατωτερότητάς τους για κάτι καλό. Εμείς εδώ, 9 στις 10, αράζουμε, κλαίμε τη μοίρα μας και φροντίζουμε να μην έχουμε καμία επαφή με τις εξελίξεις της βιομηχανίας. Όχι πως έχουμε βοήθεια. Αλλά πρώτα πρέπει να βοηθά κανείς και τον εαυτό του τον ίδιο.

      Το χειρότερό μου είναι να πετυχαίνω greek indies και να ακούω ότι θέλουν προσπαθούν, με το καλημέρα, να φτιάξουν "το καλύτερο RPG". Μια ποιο ταπεινή αρχή, μια γερή δόση ρεαλισμού δεν θα ρίξουν τα καράβια μας έξω.

    • alex4444
    • Πολυ υψηλα και χωρις ενδοιασμους ο πηχυς βλεπω! Μακαρι...
      Εγω παντως πριν λιγες μερες ξεκινησα το πρωτο witcher, μεχρι το 3 εχω δρομο.



      @Ben Masters Καλα δεν ειναι και πολλες οι χωρες που βγαζουν ποιοτικα βιντεο γκειμς. Πολλες φορες αρκει το οραμα και η τρελα ενος ανθρωπου (η μιας ομαδας) ανεξαρτητως περιβαλλοντος για να βγουν τετοια πραγματα.

      Παραμενει ανησυχητικο παντως το οτι σε ολους τους τομεις της συγχρονης εποχης παρουσιαζουμε ενα μεγαλο μηδεν σαν χωρα. Το παραδειγμα του Βεζου με "το καλυτερο RPG" κρυβει πολλες ασθενειες νοοτροπιας απο πισω...

    • nasga
    • Τρελά αναμενόμενο game..
      Εγώ ακούω μετά από την προτροπή του αρθρογράφου το soundtrack κ πραγματικά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Και δεν ξέρω αν μπορώ προσθέσω πλέον αναπάντεχα με αυτούς τους τρελοπολωνούς

    • GamingFun
    • Δεν ξέρω κάτι από τη σειρά και ούτε εγώ έχω παίξει κάποιο από τα 2 προηγούμενα παιχνίδα, αλλά με έχει χήσει τρελά. Οπότε αν ποτέ αποκτήσω κάποια κονσόλα νέας γενιάς, τότε θα είναι ένας από τους τίτλους που θα τιμήσω.

    • diver_gr
    • Πάει χαλαρά για Game Of the Year!!!!!!!!!!!Έχουν κάνει τρομερή δουλειά σε όλους τους τομείς από ότι φαίνεται!Το ost απλά έπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*