Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Τα Top Videogames που αναμένουμε

Τα Top Videogames που αναμένουμε
To PlayStation Experience ήταν η τελευταία σημαντική εκδήλωση μιας αρκετά ενδιαφέρουσας χρονιάς για τη βιομηχανία των videogames. Μέσα στη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η αγορά υποδέχτηκε πολλά παιχνίδια που κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν, αλλά και να μας απογοητεύσουν. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα παιχνίδια μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άρθρο που δημοσιεύσαμε την Παρασκευή και όπου αναφέρονται αναλυτικά και οι βαθμολογίες που δώσαμε σε κάθε μία από τις σημαντικές αυτές κυκλοφορίες. Τι έρχεται όμως τους επόμενους μήνες; Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα της νέας χρονιάς είναι ακόμη θολό, αφού για ελάχιστες παραγωγές γνωρίζουμε επιβεβαιωμένα κάποια οριστικά στοιχεία σχετικά με την περίοδο διάθεσης. Επειδή μάλιστα υπάρχουν στη λίστα με τα μελλοντικά games που πιθανότατα να φύγουν εκτός και του 2018, αποφασίσαμε να μην ονομάσουμε το άρθρο «Τα Top Videogames που περιμένουμε το 2018», αλλά να το αφήσουμε πιο…ελεύθερο. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες για να αποκτήσετε κι εσείς μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σας περιμένει.

A Way Out
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 23 Μαρτίου 2018
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Εν ολίγοις: Μία ιστορία απόδρασης με την υπογραφή της ομάδας πίσω από το Brothers: A Tale of Two Sons. Μόνιμη δράση σε splitscreen co-op στην προσπάθεια των Leon και Vincent να βρουν τρόπο να βγουν από τη φυλακή.
Περισσότερες πληροφορίες: EA Play: Ανακοινώθηκε το A Way Out

Trailer:


Ace Combat 7: Skies Unknown
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2018
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Εν ολίγοις: Το νέο μέρος της κλασικής σειράς videogames με πολεμικά αεροσκάφη. Μάχες στον αέρα και ντεμπούτο για τη σειρά στη νέα γενιά συστημάτων με υποστήριξη first και third person οπτικής, αλλά και υποστήριξη του PlayStation VR με ειδικές αποστολές.
Περισσότερες πληροφορίες: GC 2017 Ace Combat 7: Skies Unknown Hands On Preview

Trailer:


Agony
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 30 Μαρτίου
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Εν ολίγοις: First person horror game με έντονο στοιχείο gore, όπου ο παίκτης προσπαθεί να ξεφύγει από τον κάτω κόσμο και την Red Goddess για να σταματήσει να βλέπει φρικτές εικόνες.
Περισσότερες πληροφορίες: Agony: Νέο trailer για το horror game

Trailer:


Anthem
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Φθινόπωρο 2018
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Εν ολίγοις: Το επόμενο βήμα της BioWare και η απάντηση της ΕΑ στο Destiny της Bungie. Ένα sci-fi περιβάλλον γεμάτο δράση και περιπλάνηση μέσα από κάμερα τρίτου προσώπου, στοιχεία Mass Effect και αρκετά έντονο το στοιχείο της συνεργατικής δράσης.
Περισσότερες πληροφορίες: Η BioWare ανακοίνωσε το Anthem

Trailer:


Bloodstained: Ritual of the Night
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2018
Format(s): PC, PS4, Xbox One, PS Vita, Nintendo Switch
Εν ολίγοις: Το πρώτο σημαντικό βήμα του Koji Igarashi μετά την εποχή του στην Konami και το Castlevania (Symphony of the Night, Aria of Sorrow) με φιλοσοφία και χαρακτηριστικά που έχουμε ήδη γνωρίσει στις προηγούμενες δουλειές του.
Περισσότερες πληροφορίες: Ανακοίνωση και άμεση χρηματοδότηση για το Bloodstained: Ritual of the Night

Trailer:

 
Τα Top Videogames που αναμένουμε - Σελίδα 2

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity