Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gaming κυκλοφορίες, Δεκέμβριος 2015

Ο τελευταίος μήνας του 2015 έρχεται με λιγότερες κυκλοφορίες, αλλά κάποια ενδιαφέροντα νέα games. Όπως είναι φυσικό, οι εταιρείες έχουν μαζέψει τις νέες κυκλοφορίες τους στις αρχές του μήνα, ωστόσο φαίνεται πως μετά την πρώτη εβδομάδα, οι gamers θα έχουν απλά τη δυνατότητα να ανατρέξουν σε όσα σημαντικά έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου. Τα games αυτά άλλωστε είναι αρκετά, οπότε σίγουρα κάτι θα έχει ξεφύγει. Πάμε να δούμε εν τάχει τις νέες κυκλοφορίες που σας περιμένουν τις επόμενες μέρες.



Τρίτη 1 Δεκεμβρίου
Chivalry: Medieval Warfare (PS4, Xbox One)
Just Cause 3 (PC, PS4, Xbox One)
Rainbow Six: Siege (PC, PS4, Xbox One)

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου
Dragon Quest Heroes (PC)

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου
Mario & Luigi: Paper Jam Bros. (Nintendo 3DS)
World of Tanks
(PS4)
Xenoblade Chronicles X (Wii U)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Λίγες οι κυκλοφορίες, αλλά μόνο και μόνο για το Xenoblade Chronicles X (Wii U) δε χρειαζόταν τίποτα άλλο για αυτόν το μήνα!

      Το Just Cause 3 από το λίγο που έχω ασχοληθεί (στην έκδοση του Xbox One, αν και ισχύει η όλη κατάσταση και για το PS4) μπορεί να είναι ο τίτλος που περίμενα (είναι μια κατηγορία από μόνο του!) αλλά, πραγματικά, το patch πρέπει να έρθει.. χθες. Εάν επιλυθούν τα σημαντικά του θέματα που ταλαιπωρούν τον τίτλο, την όλη εμπειρία, τότε καλό είναι να γίνει και εδώ μια ιδιαίτερη μνεία, γιατί έχει τα φόντα για να γίνει (ακόμα δεν είναι λόγω των ανωτέρω) ένας πολύ διασκεδαστικός τίτλος, υποσχόμενος να δώσει αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε να δώσει.. χάος!

      Στα των κυκλοφοριών Παύλο σημείωσε, σε παρακαλώ, το Mario & Luigi: Paper Jam Bros. για το Nintendo 3DS. Καταφθάνει στις 4/12 στην Ευρωπαϊκή αγορά και νομίζω ότι θα είναι ένας πραγματικά ξεχωριστός τίτλος στα πλαίσια της εν λόγω σειράς. Ήταν που ήταν ξεχωριστά τα προηγούμενα από μόνα τους, προστίθεται τώρα και ο Paper Mario σε ένα πολλά υποσχόμενο πάντρεμα που εύχομαι να καρποφορήσει.

      Τελικά και ο Δεκέμβρης κρύβει τους θησαυρούς του, αρκεί ο ένας να γυαλιστεί λίγο γιατί δεν αναγνωρίζεται αυτήν τη στιγμή ούτε από κάποια πασίγνωστη αλυσίδα ενεχυροδανειστηρίων... Διαφορετικά, η Nintendo μας δίνει όμορφες ευχές, όπως και να χει, αυτόν το μήνα!

    • GamingFun
    • Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό πράγμα που το 2015 τελειώνει με πολύ καλά παιχνίδια έτσι ώστε να θυμούνται οι gamers, που μπορούν να παίξουν αυτά τα βιντεοπαιχνίδια, τη χρονιά που περνάει με ευχάριστη νοσταλγία.
      Πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν εννοώ ότι μόνο στο μήνα Δεκέμβριο κυκλοφόρησαν ή κυκλοφορούν καλά παιχνίδια και είναι ο πιο σημαντικός, ή ότι μέσα στη χρονιά που περνάει δεν κυκλοφόρησαν πολύ καλοί τίτλοι, απλά βρίσκω ότι είναι επιπλέον ατού να τελειώνει η gaming χρονιά με καλούς τίτλους.

*