Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Φεβρουάριος 2017

Λίγα ήταν τα παιχνίδια που προστέθηκαν στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο Φεβρουάριο και έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε πως αντέδρασε σε αυτά το καταναλωτικό κοινό. Τα NioH, For Honor, Sniper Elite 4 και Torment: Tides of Numenera ήταν τα πιο σημαντικά από αυτά που εμφανίστηκαν, ενώ αρκετοί ήταν οι τίτλοι που έκαναν εκ νέου τη...βόλτα τους από τα ράφια των καταστημάτων σε επίπεδο προσφορών. Τι έφερε εν τέλει ο Φεβρουάριος στην πρώτη δεκάδα με τα πιο εμπορικά games; Η GfK Hellas απαντάει!



1. FIFA 17 (PS4)
2. NBA 2K17 (PS4)
3. Grand Theft Auto V (PS4)
4. PES 2017 (PS4)
5. For Honor (PS4)
6. PES 2017 (PS3)
7. Minecraft PS4 Edition  (PS4)
8. Resident Evil 7: biohazard (PS4)
9. Grand Theft Auto V (PS3)
10. Battlefield 1 (PS4)


Σχόλια
- To Resident Evil 7 δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα με την κυκλοφορία του, ωστόσο έπιασε την όγδοη θέση στην δεκάδα του επόμενου μήνα.
- Δυνατό μπάσιμο στην αγορά για το For Honor που για νέο franchise τα πήγε αρκετά καλά, πιάνοντας με τη μία την πέμπτη θέση στη σχετική λίστα.
- Τα περισσότερα παιχνίδια σε αθλητικό επίπεδο (συν το GTA V) παραμένουν πιστά στο ραντεβού με την δεκάδα.
- Το FIFA 17 διατηρεί μια δυναμική και παραμένει για άλλον ένα μήνα στην κορυφή.
- Το PES συνεχίζει να καταλαμβάνει δύο θέσεις στον πίνακα, μία για κάθε έκδοση σε PlayStation format.

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Παύλο μάλλον ήθελες να πεις για το PES 2017 ότι διατηρείται στην δεκάδα για PS4 και PS3 γιατί βλέπω το FIFA17 για PS3 να μην υπάρχει και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι παιχνιδάρα(εντύπωση βέβαια σε σχέση με το τι παίζει ο μέσος Έλληνας gamer και σε ποια formats).Κατά τα άλλα playstation και άγιος ο Θεός :P

    • Panos-tr
    • Νομίζω Fifa και NBA2Κ πολύ δύσκολα τα εκθρονίζει από top3 καποιος τίτλος.
      Αν παρολαυτά, τα καταφέρει κ "χωθεί", τότε τρεξτε να το πάρετε. Πραγματικά θα αξίζει! :P

*