Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστής στη νέα σειρά της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια

*
Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες τα πλάνα της για τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος 17 Κλωστές και όπως φαίνεται -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος. Μετά το Έτερος Εγώ - Νέμεσις και την αποθεωτικά σχόλια που λαμβάνει η παραγωγή για τα πρώτα επεισόδια (που προσφέρονται και σε ανάλυση 4Κ), η πλατφόρμα θα δώσει σάρκα και οστά σε μια συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα στις αρχές του 19ου Αιώνα και στα Κύθηρα και θεωρείται μέχρι και σήμερα η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που απασχόλησε ποτέ τη χώρα.



Αφορά την ιστορία του τσαγκάρη Αντώνη Αρώνη – Λαγωνάρη που βρέθηκε στη φυλακή για τον θάνατο 15 ανθρώπων. Ο Λαγωνάρης ήταν γνωστός για τα χειροποίητα στιβάνια που έφτιαχνε, αλλά και περιζήτητος οργανοπαίκτης. Η ζωή του άλλαξε όταν μια γυναίκα που του παρήγγειλε στιβάνια αρνήθηκε να τον πληρώσει και ενώ τον δέχτηκε σπίτι της για να του προσφέρει ένα κέρασμα, επέστρεψε στο σπίτι της ο σύζυγός της, παρεξήγησε την επίσκεψη και τον ξυλοκόπησε.



Η φήμη του δέχτηκε σημαντικό πλήγμα και έτσι έχασε πελατεία και δυσκολεύτηκε αρκετά να επιβιώσει. Μην καταφέρνοντας να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του ακόμη και μετά από την μετακόμισή του στην Αθήνα, στις 23 Αυγούστου του 1909 αποφασίζει να σκοτώσει αδιακρίτως με μαχαίρι ντοπιους που ετοιμάζονταν για μια βάπτιση στο νησί του. O Πάνος Δημάκης έχει γράψει ένα μυθιστόρημα πάνω στην ιστορία του Λαγωνάρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάπα Εκδοτική με τίτλο «Δεκαεπτά Κλωστές» και πάνω σε αυτό θα βασιστεί η νέα σειρά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*