Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι έρχεται στο τρίτο επεισόδιο του Έτερος Εγώ Νέμεσις; (trailer)

*
Γεμάτο μυστήριο το trailer για το τρίτο επεισόδιο του Έτερος Εγώ Νέμεσις που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες η COSMOTE TV. Η σειρά έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και δύο εβδομάδες και έχουν ήδη προβληθεί τα δύο πρώτα επεισόδια. Με το βλέμμα στραμμένο στο τρίτο, η πλατφόρμα δημοσίευσε ένα πρώτο trailer όπου και βλέπουμε τα όσα έρχονται την ερχόμενη Δευτέρα. Το πτώμα ενός άνδρα σε μια χαράδρα εκτός Αθηνών αναστατώνει και πάλι το εγκληματολογικό, την ώρα που πολλά από τα «ζευγάρια» της ιστορίας έρχονται αντιμέτωπα με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Και μέσα σε όλα αυτά, εμφανίζεται στον Λαϊνη πληροφορία για τον άνθρωπο που πυροβόλησε τη γυναίκα της ζωής του. Δείτε το τρίτο επεισόδιο του Έτερος Εγώ Νέμεσις τη Δευτέρα 27 του μήνα στις 23.00 μέσα από το COSMOTE Cinema 1HD και αμέσως μετά μέσω της on demand πλατφόρμας της COSMOTE TV σε ανάλυση έως και 4Κ!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*