Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Editorial: Η μάχη των εντυπώσεων

Η κυκλοφορία του Xbox One refurbished και στην ελληνική αγορά έφερε μια αναστάτωση που περιμέναμε να δούμε σε μεγάλες κυκλοφορίες bundles. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως η Microsoft κατάφερε να ιντριγκάρει το ελληνικό κοινό ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς ενός Xbox One, παρά το γεγονός ότι οι αριθμοί και η τάση δεν είναι υπέρ της αυτή τη στιγμή. Από τη μία, φαίνεται ότι οι hardcore gamers έχουν σταθεί αρκετά περισσότερο στο τι χάνει το Xbox με τις ταυτόχρονες κυκλοφορίες μεγάλων τίτλων στο PC και λιγότερο στο τι θα κερδίσει το Xbox σαν brand.

Η κίνηση αυτή έρχεται μάλιστα λίγο πριν τη διάθεση ενός από τους πιο σημαντικούς τίτλους της σεζόν για το Xbox, το Quantum Break. Και στα πολύ θετικά της υπόθεσης είναι πως ακόμη και στην ελληνική αγορά, υπάρχουν ενδείξεις ότι οι προ-παραγγελίες έχουν πάει αρκετά καλά (και πάλι, για τα δεδομένα του Xbox στη χώρα μας). Ταυτόχρονα, στην άλλη πλευρά, η Sony δίνει μια μάχη(;;;) με τις διαρροές για το PS4.5 ή PS4K. Μία ενισχυμένη έκδοση της κονσόλας που τυπικά θα έχει ως βάση το gameplay 1080p60fps και έπειτα, υπό συνθήκες, για 4Κ. Τυπικά δηλαδή θα μιλάμε για μια ξεκάθαρη λογική PC, όπου το πιο ισχυρό hardware θα προσφέρει και καλύτερη απεικόνιση στην τηλεόραση του χρήστη.



Προσωπικά, θεωρώ περίεργο το ότι η Sony δεν έχει πάρει ακόμη θέση, έχοντας αφήσει αρκετές μέρες να περάσουν χωρίς καμία αντίδραση. Μία λογική εξήγηση είναι πως αυτή τη στιγμή, το θέμα έχει βάση και ίσως κάποιες πρώτες ανακοινώσεις/τοποθετήσεις/teasers να ξεκινήσουν άμεσα. Μια δεύτερη λογική εξήγηση είναι πως όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Συνήθως εταιρείες όπως η Sony απαντούν σε φήμες με το τυπικό «δεν σχολιάζουμε εικασίες και φήμες». Εδώ βλέπουμε μια αδράνεια που σίγουρα δεν είναι τυχαία. Η λογική λέει ότι αν μία από τις δύο εταιρείες έκανε μια κίνηση για revised έκδοση με/χωρίς πιο ισχυρό hardware θα ήταν η Microsoft με το Xbox. Πλέον, το…παιχνίδι της Sony ίσως αλλάζει λίγο τα δεδομένα και σε επίπεδο τακτικής, οι δύο πλευρές ακονίζουν για τα καλά τα μαχαίρια τους. Σίγουρα δε, η φετινή Ε3 μπορεί να γίνει ξαφνικά τόσο σημαντική, όσο αυτή της ανακοίνωσης των δύο κονσολών.

Βάλτε σε όλο αυτό τον ορυμαγδό εξελίξεων το PS VR, όλα τα υπόλοιπα VR headsets της αγοράς, τις εταιρείες που θα ασχοληθούν με νέα VR games, την Nintendo που μοιάζει να πηγαίνει για μια εντελώς διαφορετική μάχη και ίσως καταφέρει να μπει σφήνα σε αυτή την εξίσωση και καταλαβαίνετε τι έχουμε μπροστά μας για τους επόμενους μήνες. Από πλευράς φημών, διαρροών ή «διαρροών» και ανακοινώσεων. Και μέσα σε όλα αυτά, τη…δημοσιογραφία του Reddit που πλέον καταντάει σχεδόν μάστιγα. Η παραμικρή νέα πληροφορία διασπείρεται πλέον με ταχύτητα φωτός σε όλα τα blogs/sites/portals και δυστυχώς ορισμένες φορές χάνεται το μέτρο. Είδαμε όλοι πόσο εύκολα μια ομάδα έπεισε τον κόσμο ότι ήρθε σε επαφή με το νέο χειριστήριο του Nintendo NX και πως ο κόσμος για 2 μέρες συζητούσε κυρίως για αυτό. Λίγη προσοχή έχω να συστήσω. Σε όλους!

Reviews
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Review
Tom Clancy’s The Division Review
SUPERHOT Review
LEGO Marvel’s Avengers Review
Hitman: Intro Pack Review
HORI Racing Wheel 4 Review
Quantum Break Review

Αφιερώματα-Ειδικά Θέματα
Gaming κυκλοφορίες, Απρίλιος 2016

Νέα
Πρώτο trailer για το Voltron: Legendary Defender
Αποκαλύφθηκε η ταινία CGI Resident Evil: Vendetta
Δωρεάν περιαγωγή για τους συνδρομητές Vodafone Red
Η Sony σκέφτεται να φέρει το PlayStation VR στο PC
Συγκριτικό βίντεο για το Dark Souls 3 σε PS4 και Xbox One
Νέο international trailer για τη ταινία Warcraft
Ημερομηνία για το "Ultra" 4K streaming service της Sony
Κάθε Xbox One και dev kit μέσω του Windows 10 Anniversary Update
Νέο trailer για το Forza Motorsport 6: Apex
Dark Souls III animated trailer από τον σκηνοθέτη του Hostel
Έρχεται survival mode για το Far Cry Primal
Τίτλοι τέλους για το Final Fantasy XI
Στις 26 Απριλίου το Hitman Episode 2
Και τα τρία BioShock στο BioShock: The Collection
Νέες φήμες για τιμή και specs του PS4K
Επίσημη “πρώτη” για τη Sony Interactive Entertainment

Blogs
Γεύση από κεράσι: Sekaikan και η οπτική του σκοτεινού κόσμου
Αφόρητοι: Κακή Πρωταπριλιά

Enternity Radio
Dark Souls III, Division και άλλα στο 71o Enternity Radio

Nerdάκης
Ο Nerdάκης ξεκίνησε επιτέλους να παίζει και κανένα videogame. Αλλά μάλλον είναι περισσότερο noob απ' όσο φαντάζεται

Διαγωνισμός εβδομάδας
Κερδίστε το FLUO Play 8 Wi-Fi από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

YouTube
Let's Play Versus Double Dragon: Καρέτσος Vs Παπαπαύλου


Gaming κυκλοφορίες, Απρίλιος 2016


Μέχρι την άλλη Κυριακή, καλή συνέχεια και may the Force be with you!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Η Sony δεν είναι χαζή και καλά κάνει που δεν βγαίνει να πει κάτι. Θα κάνει κανά ξαφνικό μπαμ με μια μαμάτη δήλωση σε καμιά E3 με εφφέ εντυπωσιαμού και θα τα ξεχάσουμε όλα. Να δείτε που παρόλη την γκρίνια, θα τα σκάσουμε για PS 4K και θα νιώθουμε υπερήφανοι. Στο καπάκι θα βάλει για κανά δίμηνο κάποια ωραία games στο PS Plus για νας μας γλυκάνει ώστε να μας καλμάρει κι εκεί και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Είμαστε σκεπτόμενοι καταναλωτές, δεν την πατάμε ποτές δεύτερη και τρίτη φορά στην χώρα μας ειδικά όταν πρόκειται για brand names.
      The sheep among Us και για όλα φταίει η Nintendo με το NX.

*