Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Editorial: Η ώρα των προσφορών

Η περίοδος των εορταστικών προσφορών φαίνεται πως άρχισε νωρίτερα για την αγορά του gaming. Όλες οι εταιρείες άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα, από τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, τις εορταστικές προσφορές τους γύρω από παλιά και νέα games και έτσι η βιβλιοθήκη μας μπορεί, εύκολα και απλά, να γίνει πιο πλούσια. Πέραν των κλασικών (τρομερών) προσφορών στο Steam που έτσι κι αλλιώς είναι σχεδόν δεδομένες σε τακτά χρονικά διαστήματα, είδαμε αντίστοιχα κινήσεις και από το GOG και το Origin. Και αυτές οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν κατά καιρούς εξαιρετικές ευκαιρίες.
Αυτήν τη φορά όμως είδα με μεγάλη ικανοποίηση ότι τόσο η Sony, όσο και η Microsoft άρχισαν τις προσφορές στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Η Microsoft άρχισε μια ενέργεια με την ευκαιρία της Black Friday και προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις σε πάρα πολλά games, νέα και παλιά, για Xbox 360 και Xbox One. Η Sony από την άλλη ανακοίνωσε μια σειρά από σημαντικές εκπτώσεις σε γνωστά games που έχουν εμφανιστεί για τις κονσόλες της. Ξεκινώντας με το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και συνεχίζοντας με το Mad Max, οι gamers που ήταν εγκρατείς (ή δεν είχαν τα χρήματα με την κυκλοφορία αυτών των τίτλων), έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα εξαιρετικά αυτά games. Μάλιστα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι φέτος θα έχουμε αρκετά πιο μακρά εορταστική περίοδο, αφού οι προσφορές θα φτάσουν μέχρι τα τέλη της χρονιάς και ίσως αγγίξουν και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.
Νομίζω πως αυτή τη στιγμή είναι η κατάλληλη για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας. Πέραν των προσφορών σε κονσόλες και των πολλών πακέτων (που καταγράψαμε σε προηγούμενο editorial), είναι μια καλή ευκαιρία να…μελετήσετε τις κινήσεις σας, να κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς για το πορτοφόλι σας και να βάλετε στη συλλογή σας software που σίγουρα θα τα βγάλει τα λεφτά του. Πέραν αυτού βέβαια -και στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών- μην ξεχάσω να σας υπενθυμίσω τον διαγωνισμό μας στο YouTube με την MSI που θα χαρίσει σε αρκετούς από εσάς κάρτες γραφικών και motherboards της γνωστής εταιρείας. Για περισσότερα γύρω από το θέμα, να παρακολουθείτε το νέο που βρίσκεται εδώ.



Πέραν των παραπάνω, η εβδομάδα που μας πέρασε είχε αρκετές ειδήσεις, τις πιο σημαντικές εκ των οποίων μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια.
- Παρουσίαση του Xbox One Dashboard update
- Ανακοινώθηκε το Valentino Rossi The Game
- WWE 2K16 Review
- Nintendo NX: Νέες φήμες για κυκλοφορία στο 2ο τρίμηνο του 2016
- Rogue Legacy Review
- GfK Hellas: Πωλήσεις games Οκτώβριος 2015
- Η Capcom καταχωρεί νέο Onimusha game
- TNMT game από την Platinum Games
- Gaming κυκλοφορίες, Δεκέμβριος 2015
- The Greek Way: Μόνο χαμόγελα
- Rainbow Six Siege Review Event
- Mario Tennis Ultra Smash Review
- Διαθέσιμο μέσω PSN το GTA: San Andreas για PS3
- Εμφανίστηκε το Dirt: Rally για PS4 και Xbox One
- GOG Big Winter Sale με πολλές εκπτώσεις
- Δωρεάν μέσω Origin το Jade Empire
- Επικό trailer για το Batman V Superman
- Star Wars: Battlefront Review
- Νέες πληροφορίες για το remake του Resident Evil 2
- Bound: Το νέο παιχνίδι της Sony Santa Monica
- Νέο trailer για το Quantum Break
- Gameplay και άλλα για το Far Cry Primal
- Rise of the Tomb Raider: Πρώτο trailer για το Baba Yaga DLC
- Μόνο ψηφιακά το PS2 emulation στο PS4
- Τα Game Awards τίμησαν τον εκλιπόντα Satoru Iwata
- Αποκαλύφθηκε η Far Cry Primal Collector’s Edition
- DriveClub Bikes Review

Στα του καναλιού μας στο YouTube, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω:

Let's Play Fallout 4 + Giveaway (part1) with MSI & Nvidia


Enternity Live 03/12/15


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ψυχραιμία και May the Force be with you!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Η καμπάνια 12 deals of christmas πάει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής από άποψη ποιότητας. Δεν θυμάμαι άλλη χρονιά να έχουμε δει τέτοιες τιμές σε τόσο νέους τίτλους. Τώρα έχει το Uncharted Collection στα 30. Ελπίζω να βάλουν το Batman με το season pass μαζί σε κανα 30ρι.

      @evergrey ναι φίλε δεν το συζητάμε καν! Πολύ καλός τίτλος και στα 4,50 είναι απλά κλεψιά. Και είναι και crossbuy οπότε όταν με το καλό πάρεις PS4 θα παίζεις και εκεί. Αν και από την εμπειρία μου μπορώ να πω πως το Bastion είναι φτιαγμένο για PSVita.

    • evergrey
    • Σας ευχαριστω πολυ παιδια!Μακαρι να εχουν κανει καλη δουλεια στο "βητακι".
      Στο PS4 που ανεβηκαν καποια βιντεακια φαινεται εξαιρετικο.

    • evergrey
    • @warlock αστα!Εδω ακομα να δουμε τα Flash Sales(που δεν θα τα δουμε ποτε),αυτα θα εβαζαν?
      Παντος οπως εγραψε και ο @Scott_Pilgrim,τα φετινα 12 deals ειναι απιστευτα.(Σε σχεση με αλλες χρονιες)

    • periklis
    • Παυλο, εκτος απο προσφορές σε games, μπορούμε να περιμένουμε ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε οτι αφορα ΚΟΝΣΟΛΕΣ ???? ειναι στο "πρόγραμμα" Δεκεμβρίου κατι τετοιο.....η πάμε απο Ιανουάριο?

    • Pirederas
    • Δεν ξέρω πώς είναι στο Xbox Live (η Nintendo είχε ένα γενικά απαράδεκτο online σύστημα που το ξήλωσε και λογικά θα εκσυγχρονιστεί με το καινούριο), αλλά το μόνο παράπονο που έχω από την Sony είναι η διαφορετική αντιμετώπιση ευρωπαίων και αμερικανών πελατών στα digital sales. Εδώ γενικά αργούν να έρθουν πραγματικά καλές προσφορές, τύπου ''πάρε το The Last of Us με €15''. Το τί προσφορές έχουν στις ΗΠΑ με flash sales κλπ δεν περιγράφεται. Ακόμα και τα €400 του PS4 σε σχέση με τα $400 το 2013 ήταν μεγάλο ρίξιμο, όταν ακόμα το ευρώ ήταν 1,30 δολάρια (άλλο που τώρα πια είναι 1:1,08). Τί διάολο, όλα στην Κίνα κατασκευάζονται και φεύγουν για τον προορισμό τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχουν χωρίσει την SCEI σε SCEE, SCEA, SCEJ, κλπ, δήθεν να προσαρμόζονται σε κάθε αγορά ανάλογα τις νομοθεσίες, και γίνεται μπάχαλο και με τα accounts.

*