Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep07: ASUS ROG Ally Review, τα σημαντικότερα του Summer Game Fest

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο το ASUS ROG Ally για το οποίο έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα, αλλά και οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του Summer Game Fest.

Μετά τις πρώτες εντυπώσεις που μεταφέραμε πριν από δύο εβδομάδες για το ASUS ROG Ally (λίγες ώρες αφού το είχαμε παραλάβει), ήρθε η ώρα για την κριτική μας. Πόσο έχει θέση σήμερα λοιπόν η νέα φορητή πρόταση της ASUS; Πως στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό και σε ποιους απευθύνεται; Ο Δημήτρης έχει ετοιμάσει ένα αναλυτικότατο review και ένα εκτενές video review που μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας άρθρο εδώ.

Φεύγοντας από το εν λόγω gadget, συζητάμε τα όσα είδαμε από την Apple στην πρόσφατη παρουσίαση στο πλαίσιο του WWDC 23 και το νέο της headset Apple Vision Pro. Η απορία μας είναι που μπορεί να φτάσει η αμερικανική εταιρεία με αυτό, αλλά και σε ποιους καταναλωτές απευθύνεται, το κατά πόσο μπορεί να γίνει εμπορική επιτυχία και τους κατασκευαστικούς περιορισμούς που έχει θέσει η Sony που παρέχει τα panels. Με αυτήν την ευκαιρία συζητάμε και το τι έρχεται στο Samsung Unpacked που ανακοινώθηκε για την Σεούλ.


Φεύγοντας από τα του gaming, συζητάμε για την συλλεκτική του Starfield και τη συλλεκτική του Marvel's Spider-Man 2 και οδηγούμαστε στα όσα είδαμε στο πλαίσιο του Summer Game Fest. Για το καλοκαιρινό event που ήρθε στη θέση της ακυρωμένης E3 2023, αναλύουμε αρχικά τα όσα ξεχωρίσαμε από το opening night του Geoff Keighley. Στη συνέχεια κάνουμε στάση στις ανακοινώσεις της Microsoft στα Xbox Games Showcase και Bethesda Direct και κλείνουμε με τα όσα μας έκαναν εντύπωση από τις ανακοινώσεις του Ubisoft Forward και όσα έρχονται στο Assassin's Creed Mirage.

Τέλος, κάνουμε μια γρήγορη ανάγνωση των τίτλων που έρχονται μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2024 και που, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο σχετικό μας πρόγραμμα κυκλοφοριών που ανανεώνεται συνεχώς, είναι άπειρες.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*