Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep09: Το σίριαλ με τη Microsoft, αλλαγές στο Netflix, τα παιχνίδια του PS Plus

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο το σίριαλ με τη Microsoft και το FTC, οι αλλαγές στο Netflix και τα παιχνίδια του PS Plus.

Τα θέματα της εκπομπής ήταν και αυτή τη φορά αρκετά. Ξεκινάμε με τα δικά σας σχόλια σε YouTube, site, Spotify και τις άλλες πλατφόρμες. Στη συνέχεια αναφερόμαστε στο review του realme 11 Pro+ και του realme 11 που παρουσιάστηκε και σε πρόσφατη εκδήλωση της realme στο κέντρο της Αθήνας. Αμέσως μετά αναφέρουμε τα reviews που αναμένεται να διαβάσετε τις επόμενες ημέρες από τα χέρια του Δημήτρη Καρέτσου, καθώς και τα videogame reviews που θα καλύψουν τα κενά στην ύλη μας μέσα στο καλοκαίρι.

Στη συνέχεια μιλάμε για τα όσα έχουμε δει τις τελευταίες ώρες από την ακρόαση Microsoft και FTC για το θέμα της εξαγοράς της Activision Blizzard. Αναφερόμαστε στην πληροφορία ότι το Xbox ενδιαφέρθηκε σε κάποια φάση να εξαγοράσει την Square Enix και τη SEGA, αλλά και το θέμα των αποκλειστικότητων (όπως το Starfield) που έχει πέσει στο τραπέζι των επιχειρημάτων και από τις δύο πλευρές.


Κλείνοντας κάνουμε μια στάση στις ανακοινώσεις για τα παιχνίδια του PS Plus Ιουλίου και στεκόμαστε και στην υπόθεση με την 22χρονη που χτύπησε τον 32χρονο σύντροφό της επειδή έπαιζε PlayStation και δεν της έδινε σημασία.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*