Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep20: PS5 Slim στην Ελλάδα, Dragon’s Dogma 2, TLοU Part II Remastered

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο το PS5 Slim, την προσέγγιση του Xbox στους ανταγωνιστές, το Dragon's Dogma 2, το The Last of Us Part II Remastered και άλλα.

Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού ήρθε και αν και την περασμένη δεν μπορέσαμε να συνδεθούμε, αυτή τη φορά είμαστε εδώ. Ξεκινάμε με τα σχόλια από τα δύο προηγούμενα επεισόδια και στη συνέχεια πηγαίνουμε στις ανακοινώσεις της Microsoft ότι θέλει να προσεγγίσει με το Game Pass ακόκη και ανταγωνιστές όπως το PlayStation και η Nintendo.


Αμέσως μετά σχολιάζουμε το πόσο αθόρυβα εμφανίστηκε το PS5 Slim στην Ελλάδα και τα καταστήματα της χώρας μας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την πολύ θετική πορεία που κατέγραψε η κονσόλα και στην προσφορά του PS5 στην Black Friday. Μεταφέρουμε λοιπόν τις πληροφορίες που είχαμε από την περασμένη εβδομάδα για το πότε αναμενόταν η νέα έκδοση στα ράφια.

Στη συνέχεια τονίζουμε τα όσα τραγικά έγιναν με το Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition και το πόσο αργά περιμένουμε να υποδεχτούμε το review code του Avatar: Frontiers of Pandora για να ετοιμάσουμε την παρουσίασή του. Στάση κάνουμε και στο Dragon's Dogma 2, για το οποίο μάθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το οποίο είδαμε την Πέμπτη στα γραφεία του επίσημου διανομέα της Capcom στην Ελλάδα και θα σας μεταφέρουμε σύντομα τις εντυπώσεις μας σε μορφή κειμένου και video.

Επόμενη στάση για το The Last of Us: Part II Remastered που έρχεται στο PS5 τις επόμενες εβδομάδες, αλλά και ο χαμός που έγινε στην Open AI με παραιτήσεις και επιστροφές υψηλόβαθμων στελεχών. Αναφερόμαστε ακόμη και στις διαρροές για το Call of Duty 2024 που ίσως κυκλοφορήσει ως Call of Duty: Black Ops Gulf War

Κλείνοντας, αναφερόμαστε στην εξαιρετική δουλειά που έκανε η ελληνική ομάδα του Assassin's Creed Greece με τους ελληνικούς υπότιτλους για το Assassin's Creed Mirage.

Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*