Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep24: Galaxy S24, PlayStation Portal, TLoU II, PS5 Tablet, MSI Claw

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο τα Samsung Galaxy S24, PlayStation Portal, The Last of Us: Part II Remastered, PS5 Tablet και MSI Claw.

Στην αρχή του επεισοδίου ξεκινάμε με τα σχόλιά σας στα προηγούμενα videos μας. Αμέσως μετά πιανόμαστε με το Developers_Direct που μεταδόθηκε χθες το βράδυ από το Xbox για τέσσερα από τα επερχόμενα games των Xbox Game Studios και για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στον τομέα των νέων μας.


Αμέσως μετά πιανόμαστε με τα Samsung Galaxy S24 και τα όσα παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση Galaxy Unpacked από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Μπορείτε να δείτε και επικουρικά το video που κάναμε με το hands on μας στα γραφεία της Samsung στην Αθήνα, εδώ. Στη συνέχεια πιανόμαστε με το PlayStation Portal και αναφέρουμε το πόσο πρέπει να προσέξει κάποιος πριν το αγοράσει. Μάλιστα, έχουμε φτιάξει και για εσάς έναν οδηγό για να ετοιμάσετε κατάλληλα το δίκτυο του σπιτιού σας.

To The Last of Us: Part II Remastered είναι το επόμενο θέμα μας και συζητάμε το πόσο ασχοληθήκαμε και κατά πόσο θεωρούμε πως αξίζει να επενδύσει κανείς, είτε το έχει αγοράσει και παίξει στο παρελθόν, είτε όχι. Μετά μιλάμε για τον απίθανο τύπο που έφτιαξε από το PS5 ένα PS5 Tablet που μπορείτε να το μεταφέρετε παντού και πάντα και για τις φήμες για το νέο DualSense με την καλύτερη μπαταρία.

Ο Δημήτρης σχολιάζει την ανακοίνωση του MSI Claw και ο Παύλος σχολιάζει διάφορα άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Καλή παρακολούθηση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*