Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο την κονσόλα, αξεσουάρ και games

*
Το Enternity κλείνει 10 χρόνια και ξεκινάει τους μεγάλους εορταστικούς του διαγωνισμούς, χαρίζοντας μια κονσόλα PS5, με αξεσουάρ και games. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός θα κάνει δικά του:

- 1 κονσόλα PS5 disc edition
- 1 έξτρα DualSense Controller
- 1 PlayStation Pulse 3D Headset
- 1 αντίτυπο του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
- 1 αντίτυπο του Nioh Collection
- 1 αντίτυπο του Sackboy: A Big Adventure
- 1 αντίτυπο του Demon’s Souls


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έστω με έναν από τους παρακάτω τρόπους (μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και με όλους τους τρόπους, αν έχετε λογαριασμό σε όλα τα σχετικά social media accounts και κάνετε τις σχετικές ενέργειες. Κάθε ενέργεια μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή):
α) αφήνοντας ένα σχόλιο στο άρθρο που διαβάζετε τώρα
β) κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας. Σε περιπτωση που δεν λάβετε το email για την ανανέωση της εγγραφής σας στο newsletter, ελέγξτε τον φάκελο Spam/Junk της αλληλογραφίας σας και μην ξεχάσετε να δηλώσετε το email που θα λάβετε απο εμάς να μην θεωρείται Spam (Report not spam)*
γ) κάνοντας like στο Facebook Page του Enternity και κάνοντας share το σχετικό άρθρο με το hashtag #10YearsEnternity στο post**
δ) κάνοντας follow το Enternity στο Instagram, like και comment στο σχετικό post.
ε) κάνοντας follow το Enternity στο Twitter και retweet το ποστάρισμα του διαγωνισμού (θα ενημερωθεί το άρθρο με το σχετικό link)
στ) κάνοντας σχόλιο στο σχετικό video που θα ανέβει στο κανάλι του Enternity στο YouTube τη Δευτέρα.
ζ) κάνοντας share το άρθρο του διαγωνισμού σε οποιοδήποτε λογαριασμό διατηρείτε σε οποιοδήποτε πλατφόρμα social media, χρησιμοποιώντας το #10YearsEnternity στο post**

Η διορία συμμετοχής είναι μέχρι την Κυριακή 4 Απριλίου στις 23:59:59. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 23.59.00.

* όλα τα μέλη μας θα λάβουν ένα νέο newsletter alert μέχρι την Δευτέρα για να επιβεβαιώσουν εκ νέου την εγγραφή τους. Οι παλιές εγγραφές έχουν αναιρεθεί.
** για να μπορέσει να μετρήσει η συμμετοχή (και να μπορούμε να βρούμε το ποστάρισμα), θα πρέπει να είναι ορισμένο το ποστ δημόσια και να έχει το hashtag στο μέρος του κειμένου.



Όροι συμμετοχής
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 4 Απριλίου.
- To Enternity δεν φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές. Δυνατότητα παραλαβής του από τα γραφεία μας δεν υπάρχει.
- Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής.
- Τα προσωπικά δεδομένα των νικητών διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής των δώρων.

Καλή επιτυχία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
869 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*