Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Ιούνιος 2017

*
Ο Ιούνιος ήταν ο μήνας της Ε3 με όλες τις ανακοινώσεις να γεμίζουν τις σελίδες των ειδησεογραφικών portals. Όπως αναμενόταν, οι κυκλοφορίες ήταν λίγες, αλλά οι σημαντικές κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα των πιο εμπορικών games για τη χώρα μας. Πάμε λοιπόν να δούμε τι καταγράφει η GfK Hellas στο παρακάτω Top 10 για τον μήνα Ιούνιο.



1. Horizon: Zero Dawn (PS4)
2. Grand Theft Auto V (PS4)
3. Crash Bandicoot N' Sane Trilogy (PS4)
4. Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
5. FIFA 17 (PS4)
6. NBA 2K17 (PS4)
7. Tekken 7 (PS4)
8. PES 2017 (PS4)
9. Minecraft PS4 Edition (PS4)
10. PES 2017 (PS3)


Σχόλια
- Tο Horizon: Zero Dawn διατηρεί τη δυναμική του, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση, κυρίως λόγω της μεγάλης πτώσης τιμής.
- Σημαντικό επίτευγμα η πορεία του Crash Bandictoo N' Sane Trilogy, το οποίο μέσα στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας εξαφανίστηκε από τα ελληνικά καταστήματα λιανικής.
- Το Tekken 7 έκανε καλή είσοδο στην αγορά και κατάφερε να μπει στη δεκάδα σχετικά γρήγορα.
- FIFA 17, NBA 2K17 συνεχίζουν να γεμίζουν τις βασικές θέσεις της δεκάδας με μικρές διακυμάνσεις, κάτι που ισχύει και για το Grand Theft Auto V.
- Μετά από σύντομη απουσία, το Uncharted 4 επιστρέφει στη δεκάδα.

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*