Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Φήμη για Dino Crisis reboot, Splinter Cell και άλλα για την MS Press Conference

*
Η ώρα της φημολογίας ενόψει E3 2019 έχει έρθει για τα καλά και πλέον έχουμε και τις πρώτες αναφορές για νέο Splinter Cell, reboot του Dino Crisis και όσα θα δείξει η Microsoft στην καθιερωμένη Press Conference της. Ας τα δούμε με τη σειρά. Ισπανική ιστοσελίδα ανέβασε μια σειρά από πληροφορίες που έχει χρήστης με διασυνδέσεις στην αγορά των videogames. Επαναλαμβάνουμε, όλα τα παραπάνω είναι φήμες και συνεχίζουμε. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα σημειώνει, η Microsoft Press Conference της E3 2019 θα έχει ένα νέο trailer για το Halo: The Master Chief Collection για το PC, θα δούμε ένα νέο gameplay trailer για το Halo Infinite και θα μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του που αναμένεται κάπου μέσα στο 2020, τόσο για την τρέχουσα γενιά, όσο και για την επόμενη (Xbox Anaconda).



Η The Coalition αναμένεται βάσει της λίστας να κάνει την αποκάλυψη του πρώτου gameplay trailer για το Gears 5 που θα κυκλοφορήσει τα φετινά Χριστούγεννα, ενώ θεωρείται πιθανό να δούμε και το Gears Tactics. Στην Press Conference της Microsoft αναμένεται να δούμε ακόμη gameplay trailers για τα Battletoads και Ori and the Will of the Wisps, το νέο expansion του Sea of Thieves και ένα νέο game από την Piranha Bytes. Τέλος, φημολογείται η ανακοίνωση εξαγοράς ενός ακόμη studio στη διάρκεια της Press Conference, καθώς και τουλάχιστον δύο πρώτες παρουσιάσεις παιχνιδιών τρίτων εταιρειών και αρκετά ακόμη νέα first-party games. Τα παιχνίδια που εικάζεται πως θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά είναι το Dino Crisis Reboot που θα κυκλοφορήσει το 2020 και το νέο Splinter Cell της Ubisoft. Όσον αφορά στα νέα games, οι πληροφορίες σημειώνουν το επόμενο Fable game από την Playground Games, το Bleeding Edge της Ninja Theory και το next-gen IP της Rare. Η Microsoft Press Conference αναμένεται -βάσει των πληροφοριών πάντα- να περιλαμβάνει αναφορές και παρουσίαση των next-gen Xbox (Xbox Anaconda και Lockhard), νέα χαρακτηριστικά για τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live, αλλά και πολλές πληροφορίες για το Project xCloud streaming service. Μένει να δούμε αν τα παραπάνω έχουν βάση και αν θα επιβεβαιωθούν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Με εξαίρεση το dino crisis k splinter cell όλα τα υπόλοιπα μα όλα είναι σχεδόν βέβαια χωρίς να χρειαζόμαστε κάποιο leak.

    • paulgouv
    • Αυτή είναι η δύναμη του Dino του Crisis!!Καπηλεύονται φημολόγοι το εμπορικό του όνομα για να ανέβει το hype στην παρουσίαση της MS στην Ε3!!Δώσε την Regina στο λαό της μωρή αρρώστια Capcomάρα (τι λέω θε μου :p ?)

    • GamingFun
    • Αν το Dino Crisis Reboot, είναι σαν το παλιό καλό Dino Crisis (αναφέρομαι στο Dino Crisis 1 που κυκλοφόρησε στο PS1, μιας και το Dino Crisis 2 που κυκλοφόρησε και αυτό στο PS1 δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ένω για τον επόμενο τίτλο ή τους επόμενους τίτλους δεν έχω άποψη) τότε μιλάμε για φοβερά νέα.
      Η Capcom το τελευταίο καιρό έδειξε ότι άν θέλει μπορεί να κάνει ανθρώπινα θαύματα.
      Μακάρι να τα καταφέρει και να κάνει ξανά παπάδες.
      Οσον αφορά την Ubisoft και τη σειρά Splinter Cell, μάλλον ήταν καιρός να χτυπήσει. Μου φαίνονται ότι το τελευταίο καιρό ο χώρος για τέτοιου είδους stealth games ήταν άδειος.
      Εχω την αίσθηση ότι οι μεγάλοι παίκτες εκεί έμειναν αδρανείς...
      Μακάρι να αληθεύουν οι φήμες!

*