Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Happy New Year Sale στο Nintendo eShop

*
H Nintendo αποφάσισε να κάνει ποδαρικό στο 2018 με μια ευχάριστη έκπληξη για όσους κατέχουν μία η περισσότερες από τις κονσόλες της. Έτσι λοιπόν, έως τις 11 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας New Year Sale και μέσω των αντίστοιχων eShop, οι κάτοχοι Nintendo Switch, 3DS και Wii U, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρωτοκλασσάτους τίτλους με έκπτωση έως και 50%. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, για το Nintendo Switch υπάρχουν προσφορές για τα 1-2-Switch, ARMS και Flip Wars, για το 3DS τα Metroid: Samus Returns, Super Mario Maker, Mario Kart 7, Super Smash Bros και The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, ενώ οι κάτοχοι Wii U έχουν ως επιλογές τα The Legend of Zelda: The Wind Walker HD, Mario Kart 8, Mario Party 10, Super Mario Maker, Super Mario 64 (VC) και Super Mario Galaxy (VC).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*