Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Super Mario event από τη CD Media στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο

*
Μετά το Super Mario event του Allou Fun Park, η CD Media ανακοίνωσε ένα ακόμη για τον αγαπημένο ήρωα της Nintendo. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nintendo αποκάλυψε μέσω δελτίου Τύπου πως οι φίλοι του Ιταλού υδραυλικού θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τις περιπέτειές του στο Nintendo Switch μέσα στο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, από τις 8 έως και τις 9 Απριλίου, ένας ειδικός χώρος θα στηθεί στα Options Cinemas (Escape Center, Λ. Δημοκρατίας 67 Α, Ίλιον) και θα είναι ανοιχτός από τις 16.00 έως και τις 23.00 κάθε ημέρας. Οι fans θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τίτλους όπως τα Super Mario 3D World and Bowser’s Fury, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Maker 2 και New Super Mario Bros. U Deluxe. Καλή διασκέδαση σε όσους πάνε στο event.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*