Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Verge: Σκέψεις του Xbox για μεταφορά του Flight Simulator και του νέου Doom σε αντίπαλες κονσόλες

*
Η Xbox…ιάδα συνεχίζεται και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Verge, στο τραπέζι των επικεφαλής του Xbox και στο πλαίσιο αναθεώρησης των κυκλοφοριών σε άλλες πλατφόρμες, έπεσαν τόσο το Microsoft Flight Simulator, όσο και το επόμενο Doom.

H γνωστή ιστοσελίδα σημειώνει πως οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί για αυτά τα games, αλλά θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το δρόμο πως τις κονσόλες της Sony και της Nintendo.


Όλα αυτά έρχονται λίγες ημέρες μετά τις ανακοινώσεις της Microsoft για μεταφορά 4 games σε συστήματα PlayStation και Nintendo Switch, αλλά και την διάψευση πως η εταιρεία γίνεται multiformat γενικότερα.

Οι πρώτοι τίτλοι που θα έρθουν σε «αντίπαλα συστήματα» φαίνεται πως είναι τα Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves και Grounded, ενώ κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει για τα Starfield και Indiana Jones and the Great Circle
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*