Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Watch Dogs: Οριστικό τέλος στη σειρά βάζει η Ubisoft, ακυρώθηκε μέχρι και battle royale project

*
Η μέτρια εμπορική πορεία του Watch Dogs φαίνεται πως οδήγησε την Ubisoft στο να της βάλει ταφόπλακα και να ακυρώσει μάλιστα μέχρι και battle royale project που ετοίμαζε. Την πληροφορία αυτή μετέφερε ο γνωστός leaker j0nathan, ο οποίος και σημείωσε πως η σειρά τελείωσε οριστικά για την γαλλική εταιρεία. Τόνισε, δε, πως ακυρώθηκαν πολλαπλά projects που ήταν στα σκαριά, μεταξύ των οποίων και ένα νέο battle royale game.



Αν και επίσημα δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση επί του θέματος, είναι γεγονός πως η Ubisoft έχει αφήσει εντελώς στην άκρη το franchise μετά την κακή εμπορική πορεία του Watch Dogs Legion.

Και με την επιστροφή του Splinter Cell, αλλά και του Prince of Persia με τα Prince of Persia: The Lost Crown και The Rogue Prince of Persia, μάλλον δεν φαίνεται διατεθειμένη να «φάει» και χρόνο από τα studios της για να ασχοληθεί εκ νέου με το Watch Dogs. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*