Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γάμος ατόμων του ίδιου φύλου στο Fire Emblem Fates

Το επόμενο μέρος της σειράς Fire Emblem θα είναι το πρώτο game της Nintedo που θα περιλαμβάνει την επιλογή γάμου ατόμων του ίδιου φύλλου. «Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του παιχνιδιού μας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και, ταυτόχρονα, αναπτύσσουμε τον κάθε τίτλο με βάση μια ποικιλία παραγόντων, όπως το σενάριο και τη φύση του game. Το παιχνίδι πρέπει να είναι διασκεδαστικό και θεωρούμε ότι το Fire Emblem Fates θα είναι πράγματι ευχάριστο για τους fans μας», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η σχετική ανακοίνωση.



Το 3DS role-player αναμένεται εντός του 2016 στην Ευρώπη και θα διατεθεί σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις, η κάθε μία με το δικό της campaign και διαφορετικούς χαρακτήρες. Λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα διατεθούν και οι τρεις ιστορίες στην ευρωπαϊκή έκδοση του τίτλου θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
19 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Intelligent Systems

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Fire Emblem Fates
    • 12+ pegi 12+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fireemblemfates.nintendo.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • yaponvezos
    • @Tanno

      "Άλλο μασωνικό αίσχος από 'κει. Θέλουν τα μικρά για πουστράκια και λεσβίες για προώθηση της μασωνίας και των ιλλουμινάτι που προωθούν την αλλοίωση της φύσεως."

      Συνειδητοποιούμε ότι περί Nintendo ο λόγος έτσι;

    • Alma
    • Πρίν παίξω Dragon Age ήμουν κανονική. Εκει κάποιες κακές NPC -προφανώς προγραμματισμένες απο μέλη μυστκιστικών ομάδων- με εισήγαγαν σε σκοτεινά μονοπάτια. Τώρα βλέπω τις φίλες μου διαφορετικά. Τα video games μου κατέστρεψαν την ζωή. Δεν θα σερβίρω πλέον ποτέ σάντουιτς στον καλό μου ενώ παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι. Καλά έλεγε η γιαγιά μου να αφήσω τα controllers και να αρχίσω το πλέξιμο :( Νομίζω οτι θα ήταν ωραίο να γίνει ενα event στο οποίο θα κάψουμε copies απο τέτοια παλιοπαίχνιδα που μας διαφθείρουν τις ψυχές.

    • Pirederas
    • Ρε Nintendo, είπαμε είσαι αρτηριοσκληρωτική και συντηρητική, τί πας και βάζεις γάμο ομοφυλοφίλων σε παιχνίδι που θα παίξουν κυρίως μικρά παιδιά που έχουν το 3DS? Να πω ότι ήταν παιχνίδι για 18+, να πω ΟΚ.

    • lovesfool
    • @ Tanno. Το διάβασα κι εγώ που είμαι φυσιολογικός γονιός (νομίζω). Έχω δύο κόρες. Φτάνει αυτό για να χαρακτηριστώ "φυσιολογικός" γονιός;

      Το διάβασα και δεν είδα κάτι μεμπτό. Δεν βλέπω κάτι που να με προβληματίζει. Δεν βλέπω κάτι που θα με έκανε, εάν ήθελαν να το παίξουν, να μην το έδινα στις κόρες μου. Βασικά, η όλη είδηση μου φαίνεται εντελώς αδιάφορη, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είχα σκοπό να γράψω καν κάτι, ή να διαβάσω κάτι πέρα από τον τίτλο που μου φάνηκε αδιάφορος. Ο μόνος λόγος που μπήκα ήταν τα σχόλια που βλέπω από χρήστες όπως εσύ, ή o Tsalou (που δεν ξέρω αν γράφει ειρωνικά ή όχι).

      ΟΚ; Είδες μία αντίδραση τώρα; Σε καλύπτω;

      Αν δεν σε καλύπτω, να προσθέσω ότι δεν με ενδιαφέρει αν οι κόρες μου θα "εκτεθούν" σε τέτοιο περιεχόμενο. Δεν θεωρώ ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι θέμα συνειδητής επιλογής. Δεν θεωρώ ότι ξυπνάει κανείς ένα ωραίο πρωί κι ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ότι "ναι, ρε φίλε, θα γίνω κάτι ομοφυλόφιλος γιατί είναι πολύ της μόδας αυτή τη περίοδο". Περισσότερο από όλα, δεν θεωρώ ότι "κολλάει", ότι δηλαδή θα είναι ετεροφυλόφιλος με τα όλα σου και ξαφνικά, επειδή είδες δύο άντρες να φιλιούνται σε τηλεοπτική σειρά του Παπακαλιάτη θα βάλεις φούστα - γόβα και το βράδυ θα κάνεις έξοδο στο Mayo στο γκάζι (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, αλλά έχω πάει από σπόντα κι από άγνοια με τους κολλητούς μου πριν χρόνια, χωρίς να ξέρουμε τι ήταν ένα απόγευμα πριν γίνει μέσα του Blue Oyster Club κι ανακαλύψαμε την πραγματικότητα όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε και χρειάστηκε να περάσουμε μέσα από το Κλουβί με τις Τρελές).

      Το ότι το παιχνίδι, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να εκθέσει τις κόρες μου σε μία εικόνα όπου δύο ομοφυλόφιλοι θα παντρεύονταν σε περιβάλλον και με γραφικά Fire Emblem είναι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο και μου φαίνεται ολοκληρωτικά άνευ σημασίας ή ουσίας. Δεν θα κατανάλωνα πάνω από 5 λεπτά για να εξηγήσω στις κόρες μου το γιατί και το πώς, γιατί δεν έχω και κάτι να τους πω που θα χρειαζόταν παραπάνω χρόνο από 5 λεπτά.

      Αλλά, φαντάζομαι ότι όλα όσα γράφω παραπάνω με κάνουν να είμαι κίναιδος; Γιατί, από όσο θυμάμαι από την βιολογία, είναι μάλλον αδύνατη η αναπαραγωγική διαδικασία μέσω κίναιδων σεξουαλικών συμπεριφορών, αλλά από την άλλη, το ότι κάποιος είναι βιολογικός γονέας δεν αποκλείει και τίποτα, οπότε πάω πάσο. Είμαι ότι πεις εσύ. Θα ξέρεις καλύτερα, μάλλον.

      Με καλύπτει απόλυτα το παρακάτω video.

      https://youtu.be/Yqhm-K8JUKY

    • G3n3raL86
    • Το FE μονο για μικρα παιδια δεν ειναι με το βαθος και τις στρατηγικες επιλογες που εχει, αλλα τεσπα...

    • lovesfool
    • Λέω, ρε παιδί μου, ΑΝ ήθελαν να το παίξουν. Προφανώς κι εγώ για αυτό θα τους το έδινα και μάλιστα με χαρά, γιατί θα τις βοηθούσε να ακονίσουν πολύ το μυαλό τους και να αναπτύξουν την στρατηγική κι αναλυτική τους σκέψη. Προφανώς και είναι μη ρεαλιστικό να περιμένεις από κάποιον κάτω των 12-13 να μπορεί να παίξει επαρκώς το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την καταλληλότητα του περιεχομένου.

      Πόσο μάλλον οι δικές μου κόρες, που η μεγάλη ακόμα δεν είναι καν 3, οπότε δεν είναι σε ηλικία για να παίξει ούτε Angry Birds ή "φιδάκι".

      Αλλά λέμε τώρα. Η θέση μου ισχύει, ακόμα και για όταν μεγαλώσουν και υπάρξουν αντίστοιχες περιπτώσεις.

    • Sisyphus
    • "Κιναϊδοί"(ρε συ tanno ο παρατονισμός πάει στο διάολο, αλλά τα διαλυτικά πως σου ήρθε και τα έβαλες?) όλου του κόσμου συσπειρωθείτε και τρέξτε να αγοράσετε το fire emblem στα παιδιά σας.
      Και για να δώσω μια άλλη διάσταση στο θέμα, προσωπικά με ενοχλεί που βγάζουν ανακοίνωση για να αναδείξουν κάτι φυσιολογικό. Πρέπει δηλαδή να "πουλήσεις" την ισότητα? Role-playng παιχνίδι είσαι, τι πιο λογικό να μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους επιλογές?
      Υ.Γ Οι μη κίναιδοι(συγγνώμη κιναϊδοί) παρακαλούνται να βαράνε ενέσεις τεστοστερόνης στα πιτσιρίκια τους για να συνηθίσουν από μικρή ηλικία στην "αντρίλα".

    • heart_collector_x
    • αισχος!!!! αλλα ειπαμε ειναι η νεα μοδα πλεον της ζωης μας....και πλεον οποιος διαφωνει με αυτες τις καταστασεις,οπως εγω, τους λενε και κακους και πολλα αλλα....
      ανοχη στους gay, ποτε ομως αποδοχη!

    • lovesfool
    • @ heart_colector_x. Δεν θέλω να σου χαλάσω τη μανέστρα, αλλά η πιο πρόσφατη ιστορικά "μόδα" είναι η ομοφοβία, όχι το αντίστροφο. Έχεις δεν αρχαιοελληνικά βάζα; Έχεις δει πώς απεικονίζονται οι σάτυροι ή τι κάνουν γενικότερα με τους νεαρούς. Έχεις υπόψη σου την Ιλιάδα; Μήπως την ξακουστή ποιήτρια Σαπφώ, της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας; Επειδή ξέρω ότι συνήθως θεωρούμε "ανθελληνικό" και το όλο σκηνικό με την αντρική ιδιαίτερα ομοφυλοφιλία, οπότε μάλλον πατάω κάλο. Λέω... Αυτό που εμείς μεταξύ μας ονοματίζουμε "οθωμανικό" στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο το ονομάζουν "the greek way", ορμώμενοι ακριβώς από τις απεικονίσεις που αναφέρω στα αγγεία των προγόνων μας.

      Δεν είναι κάτι κακό. Είναι μία παρέκκλιση, που είναι όμως απολύτως φυσική. Παρέκκλιση γιατί αφορά στατιστικά συγκεκριμένο, μικρό κομμάτι του πληθυσμού. Φυσική, γιατί είναι κάτι που συμβαίνει φυσικά, τόσο στον άνθρωπο, όσο και σε άλλα ζώα. Κανείς δεν ξυπνά ένα πρωί κι αποφασίζει συνειδητά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, ούτε τον αποφασίζει επειδή είναι "της μόδας" ή επειδή είχε δει ένα θείο του να φοράει τακούνια όταν ήταν μικρός...

      Η δική μου αρχική αντίδραση ήταν ακριβώς αυτό που γράφει και ο Sisyphus σχετικά με το νέο. Το βλέπω χαζό, υπερβολικά και υποκριτικό το ότι βγάζουμε ανακοίνωση για πράγματα αυτονόητα. Αν μη τι άλλο, υπάρχει έλλειψη τακτ από πλευρά της Inteligent Systems.

      Ωστόσο, αποφάσισα να συμμετέχω στη συζήτηση ακριβώς γιατί συμφωνώ 1000% με την ατάκα του Morgan Freeman που πόσταρε πιο πάνω κι ο ΒΕΝΤΟΥΖΑ.

    • Maxus
    • Tι να μας πει και το Fire Emblem για τετοιου ειδους επιλογες....ειναι πολυ πισω...Eδω εχουμε παιξει: Dragon Age, Mass Effect, Fable, Playboy: The Mansion, Leisure Suit Larry και το αξεπεραστο LULA (του 1998 παρακαλω)!!
      (Ξερω θα καω στον παραδεισο.. :P)

      Πλακα πλακα καντε ενα τοπ 10 με τετοια games.

    • nkav64
    • Ο Σεραφείμ Μεντζελόπουλος λείπει να μας πατήσει έναν αφορεσμό που θα είναι όλος δικός μας.

      Α, ρε Nintendo τι έμελλε να μας παρουσιάσεις στα 125 χρόνια σου. Γέρασες και έχασες κάθε ηθική αξία.

      Όσο για τα περί ομοφυλοφιλίας ο lovesfool με κάλυψε απόλυτα.

*