Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κύμα εκπτώσεων στο PS Store

*
Αν δεν διαθέτετε ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus, τότε διαβάζοντας τις νέες προσφορές του PS Store, δεν αποκλείεται να πειστείτε να αποκτήσετε. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα έως και τις 22 Μαρτίου μπορείτε να αγοράσετε με έκπτωση ως και 70% μια σειρά από τίτλους όπως τα Deus Ex: Mankind Divided, The Witcher 3: Wild Hunt, Fallout 4, CoD: Infinite Warfare, Diablo III: Reaper of Souls και πολλά άλλα. Για όσους δεν είναι συνδρομητές του PS Plus, το ποσοστό της έκπτωση είναι έως 35%.



Επιπλέον, όσοι δεν έχουν ακόμα αγοράσει το Hitman, είναι ευκαιρία να το κάνουν έως και τις 15 Μαρτίου. Το παιχνίδι προσφέρετε ως μέρος της προωθητικής ενέργειας Deal of the Week και για να το αποκτήσετε θα πρέπει να ξοδέψετε μόλις €28,99 δηλαδή €31 λιγότερα σε σχέση με την κανονική του τιμή.



Τέλος, μέσω της καμπάνιας Totally Digital μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 60% σε μια μεγάλη γκάμα ψηφιακών παιχνιδιών όπως τα Firewatch, Rocket League, ABZU και άλλα. Οι συνδρομητές PS Plus είναι για μια ακόμα φορά τυχεροί, καθώς με προπαραγγελίες τίτλων όπως τα Wonder Boy, Rise and Shine, Rain World κλπ θα έχουν έκπτωση 20%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*