Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1 χρόνος PS5: Τα καλύτερα games του πρώτου χρόνου

*
Το PS5 έκλεισε στην Ευρώπη και στη χώρα μας 1 χρόνο κυκλοφορίας και η αλήθεια είναι πως παίξαμε αρκετά games. Ποια είναι όμως τα καλύτερα αυτή τη στιγμή και που προτείνονται για όποιον ενδιαφέρεται ή έχει ήδη αποκτήσει το σύστημα;

Διαβάστε ακόμη
1 χρόνος PS5
1 χρόνος PS5: Η κατάσταση στην ελληνική αγορά
1 χρόνος PS5: Η επόμενη μέρα
1 χρόνος PS5: Μεγάλος διαγωνισμός


Astro’s Playroom
Το παιχνίδι προσφέρεται δωρεάν με κάθε κονσόλα PS5 και έρχεται προ-εγκατεστημένο στον δίσκο της. Είναι απόλυτα διασκεδαστικό, μικρό σε διάρκεια, αλλά δείχνει με τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο ποιες είναι οι νέες τεχνολογίες που προσφέρει το DualSense. Διαβάστε το review μας εδώ.



Deathloop
Για πολλούς, το καλύτερο παιχνίδι του 2021 και ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν για το PS5. Έρχεται από ομάδα ανάπτυξης που ανήκει πλέον στα Xbox Game Studios, αλλά σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω ρυθμού, ιστορίας και gameplay. Διαβάστε το review μας εδώ.



Demon’s Souls
Το remake του Demon’s Souls δεν περίμενε κανείς πως θα είναι τόσο εντυπωσιακό. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε σχεδόν από το μηδέν για να μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω στο next-gen σύστημα. Πολλοί, δε, θεώρησαν ότι αυτό ήταν και το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι του λανσαρίσματος. Διαβάστε το review μας εδώ.



Final Fantasy VII Remake: Intergrade
Η επανεμφάνιση του Final Fantasy VII Remake έκανε αρκετούς να ενθουσιαστούν υπερβολικά και ο τίτλος επανεμφανίστηκε σχετικά γρήγορα και στο PS5 με έξτρα περιεχόμενο, καλύτερη ανάλυση, ταχύτερους χρόνους φορτώματος και αρκετά ακόμη. Διαβάστε το review μας εδώ.



Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Η νεότερη περιπέτεια της Marvel για τον Spider-Man κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με την κονσόλα και έδωσε άμεσα δείγματα των νέων τεχνολογιών. Σίγουρα το παιχνίδι δεν έκανε την εντύπωση που έκανε το Marvel’s Spider-Man, αλλά σίγουρα κερδίζει μια θέση στα καλύτερα του PS5 μέχρι σήμερα. Διαβάστε το review μας εδώ.



Ratchet & Clank: Rift Apart
Η αλήθεια είναι πως οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί ήταν πολλές και στο μεγαλύτερο μέρος τους καλύφθηκαν από την ομάδα ανάπτυξης. Καταιγιστικός ρυθμός δράσης, ικανοποιητική διάρκεια, rifts που μεταφέρουν τη δράση από το ένα σημείο του επιπέδου στο άλλο και αρκετά ακόμη σε μια πολύχρωμη περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσετε. Διαβάστε το review μας εδώ.



Returnal
Ένα παιχνίδι που κατάφερε να μπερδέψει αρκετά το κοινό και τους κριτικούς, κυρίως γιατί ακόμη και για roguelike, είχε αρκετά προβλήματα, τουλάχιστον στο λανσάρισμά του. Και κάτι τέτοιο αποδεικνύεται στα όσα ακολούθησαν μετά με το έξτρα περιεχόμενο που προστέθηκε και τις ενημερώσεις που ήρθαν. Συνολικά, πάντως, μπαίνει άνετα στη λίστα με τα καλύτερα games του PS5 μέχρι στιγμής. Διαβάστε το review μας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*