Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deadpool 3: η πρώτη ταινία που «παγώνει» λόγω της απεργίας σεναριογράφων-ηθοποιών, ποιες ακολουθούν

*
Η απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα των ημερών στο Hollywood και το Deadpool 3 είναι η πρώτη από τις ταινίες που θα… την πληρώσουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η νέα περιπέτεια του Ryan Reynolds με τους Hugh Jackman και Jennifer Garner «παγώνει», ενώ αντίστοιχη εξέλιξη θα έχουμε τις επόμενες ώρες (αν δεν έχει ήδη γίνει) στις ταινίες Beetlejuice 2, Gladiator 2, Juror #2, Lilo & Stitch, Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 2, Mortal Kombat 2, The Sandman Season 2, Venom 3 και Wicked. Αναφορές υπήρξαν και για το House of the Dragon Season 2 και το The Lord of the Rings: The Rings of Power Season 2, αλλά δεν ισχύουν. Για την πρώτη σειρά, τα γυρίσματα γίνονται στην Μ. Βρετανία, ενώ για τη δεύτερη, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν την έναρξη της απεργίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*