Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us S01E08: When We Are in Need Review

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Ali Abbasi

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Pedro Pascal, Bella Ramsey, Scott Shepherd

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Last of Us S01E08: When We Are in Need
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.hbo.com/the-last-of-us FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
*
Η σειρά του HBO συνεχίζει με ένα ακόμη "δυνατό" επεισόδιο, το The Last of Us S01E08: When We Are in Need, το οποίο είναι και το πιο τρομακτικό που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Έως τώρα, το The Last of Us έχει πειραματιστεί με αρκετές διαφορετικές πηγές τρόμου, πολλές φορές χωρίς τη συμπερίληψη μολυσμένων, clickers ή bloaters. Ακόμα και σε έναν post-apocalyptic κόσμο, οι άνθρωποι παραμένουν το βασικό κακό, κάτι που βλέπουμε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά στο When We Are in Need, το προ-τελευταίο κεφάλαιο της πρώτης σεζόν της σειράς.




Ο Joel δεν βρίσκεται ακόμα στην κατάλληλη κατάσταση για να συνεχίσει το ταξίδι του με την Ellie. Έτσι εκείνη αποφασίζει να κυνηγήσει για να τραφούν, μέχρι εκείνος να νιώσει καλύτερα. Στην προσπάθειά της αυτή, συναντά δύο ξένους, από μια άλλη κοινότητα σε ένα θέρετρο του Κολοράντο. Ο ένας είναι ο David του Scott Shepherd (Jason Bourne, Bridge of Spies) και ο άλλος είναι ο James του Troy baker (Uncharted, The Last of us), δύο μέλη μιας οργάνωσης κανίβαλων με οδηγό… τον Θεό, που, σύμφωνα με τον πρώτο, μάλλον είναι το Cordyceps.



Η Ellie καταλήγει αιχμάλωτή τους, καθώς ορισμένα άλλα μέλη της κοινότητας αναζητούν τον Joel, για να τον τιμωρήσουν για τη δολοφονία ενός ανθρώπου τους (από το φινάλε του 6ου επεισοδίου). Αυτό που ακολουθεί είναι οι πιο απεγνωσμένες στιγμές των δύο πρωταγωνιστών έως τώρα, που, με όση ενέργεια τους έχει απομείνει, επιχειρούν να ξεφύγουν από τα χέρια των άρρωστων ανθρώπων που βρέθηκαν στον δρόμο τους. Το επεισόδιο εξερευνά ένα χαρακτηριστικό κομμάτι του παιχνιδιού, αφαιρώντας πλήρως τους μολυσμένους και εντέλει καταλήγοντας πιο δυσοίωνο και πιο βάρβαρο από οποιοδήποτε άλλο προηγήθηκε, παρά την απουσία τους.



Οι σκηνές μεταξύ Ellie και David είναι οι καλύτερες στιγμές του επεισοδίου, δείχνοντας πολλά διαφορετικά πρόσωπα των δύο χαρακτήρων, που έρχονται σε σύγκρουση αρκετές φορές, με την ένταση μεταξύ τους όλο και να μεγαλώνει. Το σοκ διαδέχεται την αγωνία και η φρίκη διαδέχεται την αγανάκτηση σε μια ακόμα εξαιρετική περίπτωση καλογραμμένου σεναρίου, με φόντο το κατάλευκο Colorado. Με πλήρη αντίθεση, φυσικά, το ανθρώπινο σκοτάδι που επικρατεί.



Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για τον πρώτο κύκλο επεισοδίων του The Last of Us, καθώς στις 12 Μαρτίου 2023 θα κάνει πρεμιέρα το φινάλε Look for the Light.

Διαβάστε την κριτική μας για τa προηγούμενα επεισόδια της σειράς.
The Last of Us S01E01: When You’re Lost in the Darkness
The Last of Us S01E02: Infected
The Last of Us S01E03: Long, Long Time
The Last of Us S01E04: Please Hold to My Hand
The Last of Us S01E05: Endure and Survive
The Last of Us S01E06: Kin
The Last of Us S01E07: Left Behind 

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*