Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατάφερε το Wii U να κάνει τη στροφή;

Ένα χρόνο πριν το Wii U ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Η έλλειψη πολλών τίτλων και το λανσάρισμα του PS4, σε συνδυασμό με την τιμή του την οποία δεν θα την έλεγε κανείς λογική σε σχέση με όσα πρόσφερε την εποχή εκείνη στους καταναλωτές, έκαναν τους περισσότερους να στρέφονται σε άλλες λύσεις για τη διασκέδασή τους, ακόμα και σε previous gen κονσόλες, για τις οποίες είτε υπήρχαν δελεαστικές τιμές στα καταστήματα, είτε πολλοί τις πουλούσαν μεταχειρισμένες όσο-όσο για να αποκτήσουν ένα σύστημα νέας γενιάς. Όλα αυτά όμως συνέβαιναν τότε και ένας χρόνος είναι τεράστιο χρονικό διάστημα όταν κάποιος αναφέρεται στην ωρίμανση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Πρώτα απ’ όλα στις αρχές του περασμένου έτους ήρθε η κυκλοφορία του Donkey Kong Country: Tropical Freeze, το οποίο συνοδεύτηκε από διθυραμβικές κριτικές και το άξιζε με το παραπάνω για το καταπληκτικό gameplay του, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν να υπάρχουν τα πρώτα σοβαρά δείγματα από τις δυνατότητες της νεότερης κονσόλας της Nintendo.

Το δυναμικό αυτό ξεκίνημα ακολουθήθηκε από μια σειρά παιχνιδιών που χάρισαν και χαρίζουν στους παίκτες εκατοντάδες ώρες διασκέδασης. H επιστροφή της παρέας του διάσημου υδραυλικού στις πίστες με το Mario Kart 8, το επιτυχημένο πείραμα της μίξης του κόσμου της Zelda με το gameplay της σειράς Dynasty Warriors στο επικό Hyrule Warriors και το Super Smash Bros, η κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε ελάχιστες εβδομάδες πριν από τις γιορτές, διέλυσαν πολλές από τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το Wii U και πρόσφεραν στους κατόχους του διασκέδαση, την οποία μόνο σε franchises της Nintendo μπορούν να βρουν. Παιχνίδια, τα οποία κάποιος απολαμβάνει με παρέα ξανά και ξανά, με το replayability να ξεπερνάει κατά πολύ το όριο του 100%. Αφέθηκε εκτός προκειμένου να γίνει ιδιαίτερη μνεία ένας τίτλος στον οποίο η Nintendo χάρισε την ανάσταση και αποφάσισε να πάρει υπό τη σκέπη της το συγκεκριμένο franchise προσφέροντας τη συνέχειά του αποκλειστικά για όσους διαθέτουν Wii U. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για το Bayonetta 2 και την επιστροφή της διάσημης και γοητευτικής Umbra Witch. Μια επιστροφή, η οποία ήταν αν μη τι άλλο άξια του ονόματος που κατάφερε να χτίσει από το πρώτο παιχνίδι, το οποίο επίσης κυκλοφόρησε για το Wii U έστω και τώρα, ως μέρος της special edition του Bayonetta 2, ή ξεχωριστά για όσους προτιμούν τις ψηφιακές εκδόσεις. Σε όλα αυτά αν προσθέσει κανείς κάποιες ελάχιστες κυκλοφορίες 3rd party τίτλων όπως το Watch_Dogs, το οποίο αποδείχτηκε δυστυχώς κατώτερο του αναμενομένου, το Just Dance 2015 που είναι ιδανικό για party καταστάσεις αλλά και κορυφαίους indie τίτλους όπως για παράδειγμα τα Thomas was Alone, The Swapper, Tengami, τα όσα είναι διαθέσιμα μέσω της Virtual Console, αλλά και όλα εκείνα τα καταπληκτικά παιχνίδια του Wii, χτίζει μια πολύ αξιόλογη βιβλιοθήκη που με βάση όσα έχουν δημοσιευτεί τελευταία και το forum του enternity δεν έχει να ζηλέψει και πολλά πράγματα από τις αντίστοιχες των PS4 και Xbox One, τουλάχιστον όσον αφορά τις αποκλειστικότητες.

Το 2014 όμως ήταν χρονιά σταθμός για την Nintendo μιας και απέβαλλε ένα από τα “taboo” που τη συνόδευαν τόσα χρόνια και δεν είναι άλλο από τα DLCs. H αρχή έγινε με το Mario Kart και το Mercedes Benz DLC, το οποίο ναι μεν δεν περιείχε και πολλά πράγματα όμως διατέθηκε δωρεάν. Σειρά πήρε το Hyrule Warriors με νέους χαρακτήρες να μπαίνουν σιγά σιγά στη λίστα των playable, ενώ παράλληλα άλλα δύο νέα DLCs έκαναν την εμφάνισή τους για το Mario Kart. Το πρώτο που έχει ως βασικό θέμα τον κόσμο της Zelda κυκλοφόρησε το Νοέμβριο ενώ το δεύτερο όπου βασικοί πρωταγωνιστές θα είναι οι ήρωες του Animal Crossing πρόκειται να διατεθεί στο κοινό το Μάιο του τρέχοντος έτους. Η Nintendo όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η νέα “τρέλα” που πλάσαρε στην αγορά στα πλαίσια του ανέμου της αλλαγής που θέλησε να επιφέρει έχει όχι μόνο όνομα αλλά και πολλές μορφές και ονομάζεται amiibo. Πρόκειται για φιγούρες με τους αγαπημένους ήρωες από τα franchises της Nintendo, οι οποίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία NFC. Έτσι έχουν κάποιες δυνατότητες αποθήκευσης δεδομένων στη διαθέσιμη μνήμη τους αλλά κυρίως “ξεκλειδώνουν” περιεχόμενο σε αρκετούς τίτλους, όπως όπλα στο Hyrule Warriors, κοστούμια στο Mario Kart 8, ενώ η έως τώρα βασική χρήση τους γίνεται στο Super Smash Bros όπου με τη χρήση των amiibo, οι παίκτες μπορούν να πάρουν έναν χαρακτήρα κυριολεκτικά από το μηδέν και να τον “διαμορφώσουν” όπως θέλουν φτάνοντάς τον έως και το επίπεδο 50.

Το κλίμα λοιπόν έχει ήδη ανατραπεί και τείνει να γίνει ευνοϊκό για το Wii U. Η πτώση της τιμής του στα περίπου €220 μαζί με παιχνίδια (όσο δηλαδή κοστίζει το νέο 3DS) βοηθάει όσους δικαιολογούσαν τη μη αγορά του με το γεγονός ότι το h/w της κονσόλας δεν είναι σύγχρονο, ενώ ο συνεχής εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης των ΑΑΑ τίτλων του αποτελεί μεγάλο δέλεαρ πλέον για όσους δίσταζαν λόγω της έλλειψης παιχνιδιών κυρίως κατά το πρώτο έτος ζωής του. Aκόμα και στο δικό μας μικρό-μεγάλο κόσμο καθημερινά μπορεί κάποιος να διαβάσει σχόλια χρηστών οι οποίοι, όχι απλά κάνουν δεύτερες σκέψεις υπέρ της αγοράς του Wii U αλλά εκεί που το είχαν ξεγραμμένο, όχι μόνο το αγόρασαν, αλλά μετανιώνουν για το γεγονός που δεν το είχαν κάνει νωρίτερα. Το 2015 υπόσχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις. Η αρχή έγινε με το Captain Toad, στο μέσο της χρονιάς θα ακολουθήσουν ο Kirby, o Yoshi, ο Fox και άλλοι και όπως πάντα τα καλύτερα θα τα δούμε κοντά στα Χριστούγεννα με την κυκλοφορία των Xenoblade και Zelda. Τι το καλύτερο για το κλείσιμο μιας ακόμα χρονιάς γεμάτης gaming.

Καλή gaming χρονιά σε όλους και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους αυτούς, τα σχόλια των οποίων αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για ένα μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου κειμένου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
19 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PocoB
    • Η αλήθεια είναι ότι κάτι άλλαζει στον ορίζοντα. Η κονσόλα αποκτά μια σειρά από τίτλους που λειτουργούν σαν κράχτες. Η τιμή είναι εξαιρετική και όσο το community επικοινωνεί την εμπειρία χρήσης του, τόσο ανεβαίνει και το hype. Έχω φίλους που μεταφέρουν την κονσόλα τους από σπίτι σε σπίτι, για να παίξουν Mario Kart και Smash Bros (το οποίο είναι απίστευτο). To line up των τίτλων για το 2015 είναι καλό και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην κονσόλα με αποκορύφωμα το Zelda. Θετικό κρίνω και το άνοιγμα που έκανε πρόσφατα η Nintendo και στους 3rd parties, προκειμένουν να επισπεύσει το χρόνο κυκλοφορίας των exclusives της. Υπάρχει και ένα ακόμα κρυφό όπλο που είναι το Metroid, στο οποίο μπορεί να υπολογίσει η NIntendo τόσο σε hype, όσο και σε πωλήσεις μόλις απόφασίσει να το λανσάρει.
      Στην άνοδο της κονσόλας βοηθούν και οι ΑΑΑ developers, οι οποίοι απογοητεύουν το κοινό με την προχειρότητα, αναίδεια και έλλειψη επαγγελματισμού προς εμάς του πελάτες (βλ. Ubisoft) και απαξιώνουν τα προϊόντα τους, των οποίων η απουσία κυκλοφορίας στο Wii U, αποτελούσε ένα πολύ λογικό επιχείρημα απόρριψης.Η Nintendo φαίνεται συνεπής στην ποιότητα και εγγυάται την διασκέδαση.
      Η άποψη του κόσμου για το Wii U είναι πως αποτελεί μια κονσόλα που απευθύνεται σε casual gamers και Nintendo fans. Εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο και όμως με διασκεδάζει απίστευτα. Άσε που μπορώ να βυθίζω στον κόσμο του gaming και την μικρή μου κόρη. Πραγματικά πιστεύω πως πλέον αξίζει την δική του θέση δίπλα στα PS4, XBOX One και PC των σαλονιών μας, αφού δεν τα ανταγωνίζεται, αντίθετα τα συμπληρώνει, μεγαλώνει το εύρος των επιλογών μας και προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή.
      Thumbs up από εμένα.

    • alex4444
    • Βλεποντας κανεις την τελευταια Nintendo Direct διαπιστωνει πως υπαρχει ξεκαθαρο πλανο για τη συνεχεια του wiiu απο εδω και περα, οχι οπως στο launch που ακουγαμε λιγο απο ολα και δεν μπορουσαμε να βρουμε τον ρολο του wiiu στη νεα γενια. Θα εχει τις σημαντικες κυκλοφοριες απο 3rd parties? Θα προσεγγισει το πιο action/shooter κοινο? Θα μπορει να σταθει διπλα στον ανταγωνισμο τεχνολογικα?

      Η απαντηση σε ολα τα παραπανω επρεπε να ειναι εξ'αρχης ΟΧΙ. Οι προσπαθειες που εκανε ηταν επιφανειακες και πως να μην ειναι αλλωστε? Αλλο δρομο εχει διαλεξει η Νιντεντο, δεν μπορει να κρατησει 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη. Χρονικα και οικονομικα. Κανεις δεν μπορει. Αν ηθελε να διεκδικησει στα ισια το κοινο του PS3/Xbox360, θα επρεπε να αλλαξει ριζικα. Στην προηγουμενη γενια δεν κερδισε την μαχη επειδη επεισε αυτο το κοινο να την ακολουθησει. Δημιουργησε καινουριο και καταφερε εστω να πεισει αρκετους για μια δοκιμη.


      Μεχρι να τα καταλαβει αυτα για το WiiU, στην ουσια καηκε ο πρωτος χρονος της κυκλοφοριας του, που οχι μονο δεν κερδισε το gaming κοινο, αλλα το απομακρυνε ολο και πιο πολυ. Τωρα υπαρχει μια αξιοζηλευτη βιβλιοθηκη τιτλων, ενα hype για το μελλον, η σωστη τιμη και πιο σωστο πλασαρισμα στο κοινο που πραγματικα απευθυνεται. Και μπορουμε ολοι να χαιρομαστε που εχουμε μια τετοια διαφορετικη και φανταστικη επιλογη αν θελουμε.

      ΥΓ1: Πιστευω πως αν η Νιντεντο παρατησει την κοντρα με τους αλλους δυο και λανσαρει καθε φορα home κονσολα σε πραγματικα χαμηλη τιμη, θα εχει μεγαλη επιτυχια.

      ΥΓ2: Νικητα το Splatoon παρελειψες!

    • Ernesto
    • Το θεμα με την Nintendo ειναι οτι καθε φορα που μιλαμε για τις παιχνιδαρες της εχει συνεχως τα ιδια ονοματα. Οκ δεν λεω διασκεδαστικα, αλλα ποσα Μαριο καρτ και παρτυ να αγορασεις? Δεν γινεται μια κονσολα να στηριζεται συνεχως σ αυτα. Ελπιζω να με διαψευσει το Metroid. Επισης η τιμη του αυτη τη στιγμη ειναι ισως εκει που πρεπει να ηταν οταν πρωτοβγηκε και οχι το 220 να ειναι "πτωση". Οκ θα μου πειτε η Nintendo κυνηγαει το διαφορετικο (αν και δεν το δειχνει ιδιαιτερα) αλλα πρεπει να το στηριξει και οχι να βασιζεται στα ιδια παιχνιδια καθε χρονο

    • Thomas_Th
    • Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

      Φίλε Νικήτα, περιεκτικός μεν, ουσιαστικότατος δε.

      Η επιτυχία του Wii U (και για εμάς, τους gamers, δε μεταφράζεται σε χρήμα-ποσότητα, αλλά σε τίτλους-ποιότητα) είναι αδιαμφισβήτητη. Προβλέπω, στο τέλος του κύκλου του, να έχει αφήσει τον ανταγωνισμό έτη φωτός πίσω σε αυτό το κομμάτι.

      Συγχαρητήρια και πάλι!

    • GooDShiveR
    • Θεωρώ οτι η στροφή έχει γίνει, και φαίνεται ειδικά στην Ιαπωνία που είναι και σαφώς πιο ενημερωμένοι και εξοικειωμένοι με το gaming γενικότερα. Εννοώ, ότι, πέρα από τους φανατισμους, αγοράζουν με γνώμονα το software και θεωρώ πως οι περισσότεροι αγοράζουν και SONY και Nintendo σε κάθε νέα γενιά. Νταξ , για MS ούτε λόγος. Νομίζω οτι εμείς οι δυτικοί είμαστε πιο επιρρεπής σε φανατισμούς και επηρεαζόμαστε πιο εύκολα από δηλώσεις και χαζόκινησεις εντυπωσιασμού.

    • alex4444
    • @Ernesto Κρινοντας απο τις πωλησεις και τις κριτικες στους τιτλους της Νιντεντο,το μονο που ισως εχει κουρασει μια μικρη μεριδα gamers ειναι το ονομα τους. Τιποτε αλλο. Ποσα Μαριο καρτ/Ζελντα κλπ να αγορασει κανεις? Ενα ανά γενια. Εκτος κι αν σε καλυπτει το Μαριο καρτ του Ν64 για να παιζεις με τους φιλους σου, η εχεις ακομη το gamecube προχειρο κατω απο την τηλεοραση...

      Επισης, η διαφορα μεταξυ των τιτλων της ανα κυκλοφορια δεν ειναι μικρα updates τυπου Call of Duty, Assassins Creed. Ολοι οσοι ασχολουνται το κατανοουν αυτο. Ειναι τοσο πολλα που μπορουν να ειπωθουν, που δεν εχει νοημα να τα παραθεσουμε σε ενα σχολιο.

      Θα παραδεχτω μονο οτι οντως η Νιντεντο και το WiiU κατ'επεκταση αντιμετωπιζουν ελλειψη ποικιλιας σε genres. Sport Simulators, Racing, Hack'n'slash, fps, Action/Shooter, fighting μερικα απλα παραδειγματα που θα καλυπτοντουσαν απο 3rd parties ανετα. Αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να κρινουμε αρνητικα τα ανεπαναληπτα επη που μας προσφερει σε καθε νεο τιτλο της.

    • Ernesto
    • Παντως θα μπορουσε ανετα να εχει πολλους τιτλους που υπαρχουν και στο steam και ηδη μου ερχονται στο μυαλο τa how to survive και το guardian of light.

    • PetrifieD-
    • Εντάξει νομίζω ότι κανένας γνώστης του αντικειμένου δεν θα αγοράσει κονσόλα της Ninty για να παίξει CoD. Άλλωστε αυτά τα παιχνίδια τα βρίσκεις παντού. Αγοράζεις Wii U για το κάτι διαφορετικό. Γιατί Zelda και Mario πάντα είχαν το ίδιο θέμα και όνομα αλλά σε αντίθεση με τo CoD π.χ. πάντα έχουν τρομερή ποικιλία και δεν τα βρίσκεις αλλού. Σίγουρα η Nintendo μπορεί και καλύτερα ώστε να προσφέρει περισσότερα gernes όπως αναφέρει και ο Alex και μακάρι να το κάνει, αλλά εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και με τα κλασσικά της παιχνίδια.

    • Kimi Raikkonen
    • Πολύ σωστό και έγκυρο το αφιέρωμα Νικήτα. Η Nintendo μπήκε ξανά στο παρκέ για να βαρέσει τα δικά της τρίποντα απ' το κέντρο του γηπέδου καθώς πολλοί από μας και κάτοχοι των new gen συστημάτων στρεφόμαστε στο Wii U καθώς αρχίζει να δείχνει τα δόντια του και το 15 είναι βέβαιο πως θα δαγκώσει κιόλας. 3 points!

    • spyrousman
    • Είχα ψηθεί εδω και καιρό να αγοράσω wii u και μόλις βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία, -βλέπε έκδοση premium με 3 παιχνίδια στα 200 ευρώ- δεν την άφησα να πάει χαμένη. Xρειάζεται να υπάρχει η Nintendo στις ζωές των gamers, και για τις προηγούμενες γενιές και για τις επόμενες, ώστε να γεμίζει το χρόνο μας με τις απίστευτες παιχνιδάρες της.

    • Ada23
    • H αληθεια ειναι μετα την αποκλειστικοτητα που του Bayonetta εχω ψηθει να αγορασω κονσολα WiiU,ιδιως με τις καλες τιμες που υπαρχουν.
      Εξαλλου διαβαζω καλα σχολια για την κονσολα ευτη στο φορουμ,αλλα και απο γνωστους που την εχουν,οποτε δε νομιζω να μετανιωσω την αγορα αυτη.

    • vonzuchter
    • Οχι δεν εκανε καμια στροφη. Απλα πηρε ανασα ζωης. Το WiiU δε σωνεται... Ενταξει ηρθαν καλοι τιτλοι αυξηθηκαν οι πωλησεις θα πεσει λογικα η τιμη του και θα σταθεροποιηθει εκει γυρω στα 200 με 220 αλλα η κονσολα εξακολουθει να παραμενει μια κονσολα για να παιζεις τιτλους Νιντεντο και παραμενει για τους περισσοτερους η Β' κονσολα για να Νιντεντιαζονται οπως μου αρεσει να λεω. Απο τη στιγμη που γυρισαν τη πλατη οι 3rd η κονσολα εχει τελειωσει. Ειναι σιγουρη η τριτη θεση , το θεμα ειναι αν θα καταφερει εστω να πιασει τις πωλησεις του gamecube πραγμα που εμοιαζε εντελως απιθανο περσι , αλλα φετος με τις παιχνιδαρες που βγηκαν και με τις πωλησεις που εκανε η κονσολα αναπτερωθηκαν οι ελπιδες. Αν πετυχει τις πωλησεις του κυβου τουλαχιστον δε θα τη βαλει μεσα τη Νιντεντο και θα εχει και κερδος και θα υπαρχει ενα lead in μια βαση χρηστων (ελπιζω ικανοποιημενων) να αγορασουν την επομενη κονσολα

    • Volga
    • Και εγώ δεν νομίζω οτι μπορούμε να πούμε οτι "σώθηκε" με την λογική που την αντιλαμβάνεται κάποιο διοικητικό στέλεχος εταιρείας...

      Στην ματιά υπόληψης ενός gamer έχει σωθεί χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι θα φανεί σε πωλήσεις. ΟΤΙ και να γίνει το PS4 είναι νικητής (καλή τιμή, καλό momentum, σωστό Hype, υποστήριξη).

      Παρόλαυτά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στο WiiU οτι μιλάμε για ένα μηχάνημα με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ή μηδενικό Shovelware. Και για την ακρίβεια μιλάμε για ένα τεράστιο lineup τίτλων με μεγαλύτερη από 7/10 βαθμολογία κάτι που δείχνει ποιότητα.

      Αυτή βέβαια η ποιότητα δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε πωλήσεις γιατί ΟΛΑ τα franchise της Nintendo δεν πουλάνε σε νέους παίχτες. Δεν ενδιαφέρει τις μάζες ένα νέο Metroid ένα νέο Mario ή ένα νέο Zelda. Αυτοί οι τίτλοι πουλάνε στο κοινό που τους έπαιξε και ΞΕΡΕΙ τι σημαίνουν. Κανείς δεν θα πάρει το ρίσκο να επενδύσει σε μια κονσόλα οταν ξέρει οτι δεν υπάρχει υποστήριξη.

      Σαν απάντηση λοιπόν... η Nintendo δείχνει να έχει πάρει φόρα και να βγάζει ΑΠΕΙΡΟΥΣ τίτλους. Δεν νομίζω οτι υπάρχει Gaming Studio με τόσες πολλές κυκλοφορίες μέσα σε 2 χρόνια. Ίσως αν το ψάξετε και εσείς στο site... νομίζω οτι πρέπει να ειναι και ρεκόρ.

      Έχει πολύ διαφορετικό lineup από ένα PS4 ή ένα XBOX One (τα οποία αυτή τη στιγμή είναι μια μικρογραφία ενός PC). Για μένα καλά κάνει βέβαια, χρειάζεται και κάποιος να διαφέρει με τον καλό ή με τον κακό τρόπο.

      Πάντως με το lineup που έχει ως τώρα θα είναι ιεροσυλία να πούμε οτι το WiiU δεν έχει παιχνίδια και τι να κάτσεις να παίξεις κλπ.

      ΥΓ. Σε όσα παιδιά δεν είχαν ποτέ Nintendo αυτό που έχω να πω είναι οτι το να μην κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με ένα Mario Galaxy ή ένα Zelda είναι τουλάχιστον αμαρτία...

      Δεν είναι "αλλο ένα παιχνίδι" οι τίτλοι της Nintendo...
      Οι τίτλοι αυτοί συνήθως περιέχουν μηχανισμούς και ιδέες που θα δούμε πολύ αργότερα σε άλλους...

      Είναι λίγα τα παιχνίδια στη ζωή που μπορεί κάποιος να κάτσει με την ίδια ευχαρίστηση να τα παίξει 10 χρόνια μετά χωρίς να του φαίνονται αποκρουστικά και αυτό σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνει η Nintendo...

    • vonzuchter
    • @volga Τι δεκα χρονια μετα? πλακα κανεις? 20 χρονια μετα μερικοι τιτλοι. Aυτο το καιρο πχ παιζω στη τουαλετα Super Mario World στο DS. Η γυναικα μου επαιζε πριν λιγο καιρο Υοshis Island στον emulator του snes και ειχε φαει κολλημα

    • iankysyrath
    • ERNESTO@ to how to survive υπαρχει στο wiiU!το guardian of light οχι, αλλά εχει ενα σκασμο απο digital games και indie exclusives! ΕΥΓΕ για το αρθρο Νικητα!το μέλλον θα δείξει αν η κονσόλα θα μεινει 3η η όχι!Πάντως sega dreamcast2 που κραζαν κάποιες κασσάνδρες δεν ειναι και δε θα ναι!και πιστεύω οτι θα συνεχίσει να πουλάει σαν φτηνη κονσόλα και αντικαταστατης του wii με πολλές επιλογές για αγορα τίτλων ακόμα και μετά την ανακοινωση της νεας τους κονσόλας λογικα κατα το 2017!

*