Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep11: MS Vs FTC, μειώσεις τιμών PS5/Xbox, Threads, Vivo στην Ελλάδα

*
Η ώρα για το εβδομαδιαίο μας ραντεβού με την εκπομπή Gametech Playground ήρθε. Στο επίκεντρο η μάχη Microsoft vs FTC, οι μειώσεις τιμών PS5 και Xbox Series X/S, η Vivo στην Ελλάδα και άλλα.

Οδεύουμε ολοταχώς προς τα τέλη του Ιουλίου και η ζέστη έχει "χτυπήσει κόκκινο". Αυτό δεν μας αποτρέπει βέβαια από το να συζητήσουμε για άλλη μια εβδομάδα στο vidcast μας όλες τις εξελίξεις από το χώρο της τεχνολογίας και του gaming. Η αρχή γίνεται με την δικαστική μάχη ανάμεσα σε FTC και Microsoft, όπου και παρά την πρώτη απόφαση υπέρ της εταιρείας του Xbox και τη συμφωνία της επιτροπής ανταγωνισμού του Ην. Βασιλείου να λυθεί το θέμα κι εκεί, έρχεται και η έφεση από την αντίπαλη μεριά.


Στη συνέχεια αναφέρουμε τις μειώσεις τιμών που ανακοινώθηκαν για τις κονσόλες νέας γενιάς. Αρχικά, αναφέρουμε την πτώση τιμής του PS5 στα ελληνικά καταστήματα για λίγες ημέρες, ενώ κάνουμε στάση και στις αντίστοιχες προσφορές για τις κονσόλες Xbox Series X/S. Επόμενη στάση είναι το Threads, το νέο social media platform της Meta που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες σε 5 ημέρες, αλλά και την κόντρα μεταξύ Μαρκ Ζούκερμπερκ και Έλον Μασκ.

Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκαμε σε μια συνέντευξη Τύπου της Κωτσόβολος για τα οικονομικά της αποτελέσματα και όλες τις προοπτικές που έρχονται μετά τα όσα ακούγονται για εξαγορά από ελληνικό (ή μη) fund, ενώ μια αντίστοιχη... βόλτα κάναμε και στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Πλαίσιο Computers στη Μαγούλα και τη Μάνδρα.

Εξελίξεις είχαμε και στο κλείσιμο του ελληνικού γραφείου της Vivo που θα φέρει εξελίξεις, ενώ στη συνέχεια κάνουμε στάση στο review της Sony a6700, υπενθυμίζουμε  την παρουσίαση της Samsung στη Σεούλ με το επόμενο Unpacked event και κλείνουμε με την πληροφορία πως η Huawei βρίσκει επιτέλους λύση με το θέμα των 5G modems.



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*