Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep22: Insomniac Leak, τέλος για την E3, εκπτώσεις και Last of Us

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά όλα τα νέα των τελευταίων 2 εβδομάδων.

Μετά την απουσία της περασμένης εβδομάδας, το podcast μας επιστρέφει για να δει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Μετά τα σχόλια των θεατών που διαβάζουμε (και απαντάμε όπου χρειάζεται), πιανόμαστε με τη σημαντική διαρροή που έγινε στους servers της Insomniac Games και τη διαρροή των πολλών αρχείων που στοίχισε στη Sony αρκετά σε επίπεδο image και σχεδιασμού. Οι hackers έχουν δημοσιεύσει ήδη αρκετά πράγματα για το studio και τη Sony Interactive Entertainment και μένει να δούμε όλα όσα θα ακολουθήσουν.


Στη συνέχεια της κουβέντας συζητάμε για την ακύρωση της E3 και το τέλος εποχής, αλλά και το τι σημαίνει αυτό για την αμερικανική αγορά. Κάνουμε, δε, και αναφορές στα της GamesCom και του Tokyo Game Show και σκεφτόμαστε ένα concept που θα είχε νόημα για event στις ΗΠΑ. Μία στάση κάνουμε στην προσφορά του Xbox Series X και του Xbox Series S για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από το God of War Ragnarok: Valhalla DLC.

Παραμένουμε στα PlayStation Studios και συζητάμε στη συνέχεια την ακύρωση του The Last of Us Online, αλλά και τα όσα έρχονται στο The Last of Us: Part II Remastered, αλλά και την επιτυχία που σημειώνει το PS5 σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια τεμάχια. Επόμενη στάση οι φήμες για τα PS5 Pro, next gen Xbox και PS6, αλλά και τα δωρεάν games που προσφέρει αυτά τα Χριστούγεννα η Epic Games.

Αναφορά δεν γίνεται να μην έχουμε και στα παιχνίδια της συλλογής GTA που έρχονται στο Netflix, καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Apple στα της πώλησης Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2 στις ΗΠΑ. Τέλος, συζητάμε για όλα τα Android flagships που έρχονται το 2024 νωρίτερα, αλλά και το τέλος της συνεργασίας του Jonathan Majors με την Marvel.

Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*